A pc-n lévő Windows XP Professional-t mennyi időbe kerül letörölni, majd újra telepíteni?
Szia!
Nekem bármilyen rendszer telepítése (legyen az windows, linux) 4 perc.
Egyszer kell rendesen feltelepíteni és helyesen beállítani, feltelepíteni a drivereket, codeceket, alkalmazásokat (mindenki az általa használt dolgokat amit szeret és használ)többet semmi esetre se.
Mikor ez kész fogok egy ghost vagy acronis cd-t és lementem az egész rendszerem 1db fájlba (nekem 2,9 GB)
A mentés több ideig is tarthat, attól függ tömöríted is vagy nem.
Ehez természetesen az kell, hogy legalább 2 partíció legyen a vinyódon, vagy 2 vinyód legyen.
ui: nem olyan bonyolult mint ahogy elsőre tűnik.
üdv Á.
acronis jó, de a programok elavulnak mire újrarakod.. én félévente rakom újra a gépet de akkor mindig mindent full újonnan a legújabb verzióban szedek le...sztem acronis akkor jó, ha kb. hetente kell újrahúzni a gépet...
de kinek mi...
Én 6 éve csak upgradelem a gépemet, azelőtt is frissítettem.
Valahogy így: DOS-WIN 3.1-WIN 95-WIN 98-...SE. Itt volt egy újraelepités, majd WIN 2000-WIN XP-VISTA-7.
A válaszom amúgy, ha teljes újrainstallt akarsz: 5 perc a formázás, majd a géped teljesitményátől függően 20-p től 1-1/2-óra a telepités.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!