Ez a Gép mire jó? Bővebb információ lent
Processzor: Intel Celeron T3500
Ram: 2GB
Op.Rendszer : 32 bit
HDD : 250 GB
6-cell Li-on battery
802.11b/g/n
Intel GMA 4500M - Ez nem tudom mi.
Esetleg Milyen online játékokat játszhatnék.? CounterStrike , Minecraft megy rajta
én is egy éve vettem, nekem fél év után rohadtul el kezdett melegedni 5-6 órás használat után. tudom nem erre lett tervezve, de egy hűtővel megoldódott a problémám
énnél komolyabb játékok nem igazán futnak el rajta, de az igazi jó stratégiai játékok úgyis 200-3 környékén jelentek meg, és azokat szépen viszi
Ne hallgass a sok gamer mániásra. Az lehet, hogy a mai játékokat nem viszi, pláne max grafikán, de a régebbi játékok gond nélkül mennek az GMA-n is. Nem olyan rossz gép ez!
Én egy ettől gyengébb laptopon (szintén GMA-val, de egy régebbivel szerelt gép) simán wow-oztam meg játszottam ezt-azt. Ha nem vagy hardcore gamer, akkor megfelelő, filmekből is viszi még a full HD-t is egy ilyen config.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!