Szerintetek stabil számítógép még? Bővebb információ a leírásban
A kedd esti viharban a modemen keresztül az összes hálózati eszköz tönkrement, de szerencsére a számítógépekben csak a hálózati kártya, kivétel az egyik, mivel az alapból el sem indult (bekapcsoló gomb nyomására). Egyik barátomtól hallottam egy eszement ötletet, ami neki segített. Ez az ötlet az volt, hogy konnektorba be a tápot és minden táp vezetéket bekötni az alaplapba majd valahogy rövidre zárni a zöld és a fekete vezetéket (indító). Ekkor el is indult a hűtő és erősen sípolt a gép, de műanyag égett szag volt. A bekapcsoló gomb hosszan tartó nyomásával kapcsoltam ki. Majd monitort kötöttem rá és simán elindult a számítógép amint megnyomtam a bekapcsoló gombot. Integrált hálózati kártya "természetesen" elszállt.
Szerintetek ez még stabil gép és hosszú távon semmi baja se lett - az integrált hálózati kártyán kívül - vagy alaplap csere nem ártana, mivel később visszatérő probléma lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!