Ez egy vírus? Bővebb információ lejjebb.
Valószínűleg akkor mégtöbb spam jönne, mert megtudják, hogy ez egy élő email cím.
Esetleg valami még rosszabb, ha még a címed is megadod.
Én is kaptam ilyen levelet !!! de nem foglalkoztam vele és igy nem történt kb semmi :) de azért gyanus , ugyanis hogy az anyámba sorsolnak ki engem ha én egyszerüen nem is hallottam még erröl :S
és akkor még az a több ezer minimálbéres csóró velem együtt aki egyik hónaprol a másikra él meg még lehet hogy örül is hogy végre egyszer az életben van lehetősége egy ilyenre .. azért inkább szórakozzanak mással szerintem mert bár én le*rom de valakinek lehet hogy tök rosszul esett , esetleg megadott magárol mindenféle adatot ami egy átlagembertöl igazán nem is kretén dolog , és esetleg már réges rég visszaéltek vele valakik valahol a tudtán kivül .. de hát az ilyefajta adatszerzésnek pont ez a lényege , csak kérdem én hogy honnan tudták annak a rengeteg sok embernek az e-mail cimét ??? mondjuk erre is van pár tippem , látok én azért ilyen bizniszeket hogy mondjuk valaki lelop egy cégadatbázist a munkahelyéröl és mondjuk egy 60.000 neves listát elad 50 ezerért SIMÁN! ugyhogy erre figyeljen mindenki , és ha csak nem te keresel bármit a neten hanem csak jön egy mail hogy ilyen olyan nyeremény meg ingyenpénz akkor ha csak nem egy álomvilágban élsz , TÖRÖLD KI !
remélem hasznos volt a válaszom !!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!