Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen egérpadot vegyek?...

Milyen egérpadot vegyek? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket kérném! Nem tudom, hogy milyen egérpadot vegyek. Főleg FPS játékra használnám, a lényeg a rendkívül pontos célzás lenne(mert most a kicsit mozdulatoknál össze-vissza"ugrál" a kurzor) Melyiket vegyem?:

RAZER Goliathus Omega Control Pad, RAZER Goliathus Omega Speed Pad, STEELSERIES Egérpad QCK MASS, Roccat Taito Mini Size 5mm (ROC-13-063), vagy valami mást?(Lehetőleg 5000Ft-nál ne legyen drágább)

2012. márc. 23. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább állíts az egér érzékenységén nem fog össze vissza ugrálni.
2012. márc. 23. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezek az egérpadok örök darabok.

5 ezer forint felett már télleg csak a márkát fizeted meg.

Vedd meg azt amelyik neked szimpatikus, tetszik, fogásra stb.

10 évet simán kibír ha vigyázol rá. :)

2012. márc. 23. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont most vettem egy Goliathus Omega Control-t és elég jónak érzem...tetszik. :)
2012. márc. 23. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:

"Inkább állíts az egér érzékenységén nem fog össze vissza ugrálni."

Elhiheted, már próbáltam, de eleve nekem egy adott érzékenység jó, többel is próbáltam, de úgy meg mint aki most jött sakkból... :D

Én is valamelyik RAZER-re gondoltam lehet azt megpróbálom majd :)

2012. márc. 23. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!