Milyen fajta RAM-ot vegyek ehhez az Alaplaphoz és VGA-hoz?
TÁP egységed milyen?
tudod ugyse hogy ehez a vga hoz már nem árt egy normális táp elég sokat eszik
és amugy nemtudom árban belefér e de 6750 újabb és jobb és kevesebet fogyaszt persze lehet 20ezres árban van inkáb...
memóriát DDR2 est ahogy irták
de amugu ez a vga azért mesze jobb mint egy 5450 :) csak hát rendes tápegység is kel melé
amugy ugy gondolom nagyon az 1gb videomemóriára hajtasz de hid el hogy sajnos géped azzal nemtud mit kezdeni és amugy a vga k se ilyen árban és a játékok se igénylik
amelyik igényli annak meg nem elég ilyen vga és föleg ilyen proceszor (200ezres gépek kb. amik kihasználni tudják normálisan)
ez még nemnormálisan se:p
de ha nagyon akarod vegyél 1gb video ramost:)
az a link elöl az alaplara való DDR2 533MHz es ramok lenéneke
keresgélni kel árgépen árúkeresön és jó boltot is ott
én azt ajánlom hogy 2GB osból 2 db ot vegyél
talán:p
HD 6750 DDR5 512MB osak
17ezrek kb.
szerintem jobban járnál de tetudod
proceszorod nemigazán tud ilyen "durva" kártyákat kihasználni
Hát 4 memória slot foglalat van és 1gb os ramal tesztelték iletve 64 bit es procikat támogat
slotonként támogatja max 2gb ot szerintem
nagy hülyeség lene ha öszesen csak anyit támogatna
mivel gyártó nem ir konkrétumot (máskor kiirja max memóriát is) ezért biztosat nem mondhatunk
de ugy 99% hogy egy slotba tudsz 2gb ost teni csak szóval 4gb os bem müködne
Akor bizony nagy bukta van...
vegyél egy db 2gb ost és ted be
ha mind a 3gb látszodik akor kezeli ha nem akor 2gb ost haszálód
ha nincs 2gb os kiszerelésben akor 2gb os KIT et vegyél (1, 1gb dual chanelben) és ezel kiprobálod
régi ramjaid ugysejten ugyis elkel adnod azt se tudom hogy vanak ha egyben 1gb akor jó mert kitudod probákbi veszteség nélkül
vga t igen 6750 ddr5 öst vegyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!