Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az ilyen fajta mp3-mat csak...

Az ilyen fajta mp3-mat csak gépről lehet tölteni?

Figyelt kérdés

[link]

és ha van egy [link]

ilyesmi töltőm akkor az mp3-at konektornál is feltölthetem? mert ugyanúgy világit de nemtudok hogy szabad-e.

2012. febr. 26. 11:36
 1/8 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném kérdezni hogy menni idő kell neki? (mert ugye semmi kijelző , semmi nincs rajtaxD)
2012. febr. 26. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Az mp3-at nem kell tölteni, mert az egy fájlformátum. Ha másra gondoltál (helytelenül), akkor rossz kategória.
2012. febr. 26. 11:52
 3/8 A kérdező kommentje:
háát mp3 lejátszó. bocsxDDD
2012. febr. 26. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Számokat csak számitógépről,vagy egy másik lejátszóról tehetsz rá.
2012. febr. 26. 18:30
 5/8 anonim válasza:
Szia, én is ilyen mp3 lejátszót vettem nemrég. Sajnos a töltéssel problémám van, legutóbb majdnem 7 órát töltöttem a gépről (nem hagyja abba a villogást, ezért nem tudom, mikor töltött fel), de így is csak kevesebb, mint 1 órát üzemelt és lemerült. Pedig a leírása szerint min. 3-4 órát elmennek egy töltéssel.
2012. febr. 26. 22:29
 6/8 A kérdező kommentje:
iigen erre gondoltam énis. töltöm-töltöm usb-ről de kb 1 perc és kimúlik.. pedig 1 napja van megxDD
2012. febr. 27. 18:46
 7/8 anonim válasza:
Sőt azt is észrevettem, hogy amikor töltöm gépről, a gépen "elmegy" a hang, de ha lecsatlakoztatom, akkor visszajön. Laptopon és asztali gépen is néztem, mindkettőnél ezt csinálta.
2012. febr. 28. 18:06
 8/8 A kérdező kommentje:
tanulság... ilyet ne vegyetekxD
2012. febr. 28. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!