Mért recseg a fejhallgatóm? (eddig okés volt)
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdett recsegni a fejhallgatóm, olyan esetekben mint pl: böngészés közbe lapok váltása , internetes játék közbe (wow) olyankor amikor sok tartalmat kell "letöltenie", videok teljes képernyőre rakása esetén (főleg indavide, de néha yotube is.)
általába csak egy pillanatra "serceg" csak, de nagyon zavaró tud lenni.
Nem tudom mennyire befolyásolja az a hiba ami vele szinte párhuzamosan jött elő, hogy gép indításakor alapból nagyobb felbontásba rakja a rendszer a képernyőfelbontást, mint amit tud a monitor, átállítani sem tudom ,de újraindításkor érdekes módon megint a megszokott optimális képernyőbeállításokat kapom.
2012. márc. 17. 14:04
1/2 A kérdező kommentje:
Jah és nem a fejes membránjaival van a gond, mert kipróbáltam egy másik gépen, ott jó volt, illetve másik fejessel kipróbáltam a hibás gépen, amin a másik füles is rossz volt.
2012. márc. 18. 00:11
2/2 anonim válasza:
nálam is ez van recsegés közbe még belassul is a zene, ez azért van mert ilyenkor a memória (RAM) túlterhelődik érdemesebb bővíteni vagy kikapcsolni azokat a fölösleges háttérprogramokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!