Mi lehet az oka hogy recseg a fejhallgatóm?
Ha mozgatásra recseg, akkor kábel, vagy csatlakozó probléma. Ezek javíthatóak, a csatlakozót néhány forrasztással ki lehet cserélni, a kábelt pedig attól függően, hogy hol van megtörve.
Ha viszont mozgatás nélkül, a mély és hangos hangoknál recseg, akkor elszakadhatott a membrán. Ezt valóban nem érdemes javítani, csak ha valami különösen drága és spéci fejhallgatóról van szó. Ekkor viszont márkaszerviz a legjobb megoldás.
Esetleg annyit meg lehet próbálni, hogy sűrített levegővel óvatosan kifújatni a hangszórókat, hátha csak porszem tapadt a membránra.
nekem 1,5 alatt ment tönkre (vigyáztam rá)
ha sokat használod elöregszik a vezeték és megpattogzik a burkolata és ezért nem szól.
viszont ha új megtörhetett a vezeték.
Ha mind2 ugyanúgy recseg, akkor valszeg nem a fejhallgató a hibás. Próbáltad már a fejhallgatókat más eszközön? Ott is recsegnek?
Elképzelhető, hogy a hangkártya vezérlőprogramja a ludas, én is találkoztam már ilyennel. Próbáld meg drivert frissíteni, töltsd le a netről a legújabbat! A hangkártya csatlakozója, és esetleg a beállítások is okozhatnak recsegést (pl. túlvezérlés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!