Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy Fujitsu Siemens...

Hgabort kérdése:

Van egy Fujitsu Siemens Esprimo V5535 notebookom. Mióta win7-t tettem rá nagyon recseg a hangszórója, de nem csak a hangszóró hanem fejhallgató/hangfal is. Van valami tippetek? Aki tud valami megoldást segítsen pls.

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
első lépésben, valami kontakt hibára tippelek (jack aljzat csere!) vagy hangkari gond lesz ez a vészesebb, mert vszínű integrált...
2012. jan. 30. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:

ha ez megnyugtat,akkor nagyon sokan vagyunk így,hogy mióta win7 lett föltéve a gépre azóta van a recsegés,

ja és senki nem tudja az okát megmondani,hogy miért

2012. jan. 30. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat. A hang kártya vagy aljzat csere szerintem azért nem a megfelelő megoldás, mert egyik pillanatban jó XP-vel, 1 óra múlva win7-el már recseg. De, köszönöm.
2012. jan. 31. 08:52
 4/7 Esprimo Mobile válasza:
Szeva! Nekem is Fúj Icu Szívdmeg Eskimo-mobile v5535-öm van, és nekem is volt ien baja. Driver hibája van a gépednek hála a 7-eskének , sajna ezt a gyári driver cd-je sem orvosolja. Innen tudsz letölteni gyári drivert ami javítja a hibádat : [link] írd be az oldal keresőjébe v5535 és katingas a driverek között adig amíg meg nem érti hogy hangkártya driver kell neked win7-hez. Tölsd le és telepísd fel, nekem azóta nem recseg, amikor megvettem a masinát használtan, és feldobtam rá a win7-et azthittem rosszak a hangszórói úgy recsegett. Ez megfogja oldani a bajod. Még valami , valószínűleg az aero megjelenítésed sem működik ( az asztaltémák beálításoknál nincsenek átlátszó fejlécű aero témák) Ha így lenne akkor ugyaninnen tölcsd le a videokártya drivert is és telepísd ugyanúgy, ha a 7-eske okoskodna hogy az a driver jobb amit ő jelenleg használ meg anál nincs is jobb, ne higyél neki, ha eddig nemvoltak aero témáid ezután lesznek és nembiztos hogy megbízhatóan de működni is fognak. Én inkább nem használom mert egy idő után fojton rákérdez a 7-eske hogy átváltoke egyszerü témára erőforás felszabadítás végett, nagy ritkán meg videónézés közben váltott vissza egyszerüre. Úgyhogy hiába tetszik, útálom ha vacakol. Na mondjuk nekem csak 1 giga ram van a gépembe és ugyebár ezeknél a gépeknél a videokari is azt használja. Ha a tiédbe véletlen nagyobb ram van akkor valószínű hogy nálad nemfog vacakolni x idő elteltével sem, az én céljaimra ígyis megfelel a gép, az aero miatt nemfogok ramot venni. Need for speed most vanted minimum beálításokal egész szépen megy. Ja Valamit imádok ebben a gépben, baromi egyszerű a hűtését kitakarítani, lecsavarod az alján a sok csavaros nagy müanyag panelt. 2 vagy 3 pici csillag csavarját a ventinlátornak (használj mágneses csavarhúzót mert az egyik csavar elég eldugott hejen van kézel nemnagyon tudnád visszateni) és már ki is tudod veni a ventit, hőcserélőt nemis kell kiszerelni csak kifúvatod a hőcserélőt és megtörölgeted a ventilapátokat. Nekem csak akkor zúgott a gépem ventije hangosan amikor megvettem, amióta kipucoltam és pár havonta megismétlem mindig tök csendes a gép és nem forósodik. Sok laptop belső pucolást láttam a yootube-on, sok hp laptopnak a venti és hőcserélő a legutoljára hozáférhető alkatrésze ha nekifogsz szétszedni. Enél egyszerűben szétszedhető hűtésű laptopot nemtalász. Sok sikert!
2012. máj. 18. 23:11
 5/7 soneek válasza:
driver navigator megoldja a helyzetet... a vga-t is meg a hangot is :D
2013. máj. 2. 08:43
 6/7 soneek válasza:

na szóval... a hang is tökéletesen megy win7 alatt... ahhoz hogy ez menjen, kell egy pici trükk és kb 5 perc.

1. letöltés: [link]

itt pedig a "Fujitsu ESPRIMO Mobile V5535 Windows Vista Drivers Download Now" alatt az Audio. jegyezd meg hova mented.

2. kicsomagolni a fáljt majd setup. ha megakad, törölni kell a régi drivert. (start->vezrlőpult->eszközkezelő-> hang és játékvezérlő lenyit, jobb klikk, eltávolít)

3. restart

4. start->vezérlőpult->eszközkezelő. a hang és játékvezérlők fül le, high definition audio-ra jobb klikk, illestőprogi frissítése... alapértelmezett a realtek.... fun enjoy... remélem világos... ha segítség kell, írjatok

2013. máj. 3. 10:22
 7/7 anonim válasza:
Soneek megoldása jött be nekem is, annyi különbséggel, hogy a vezérlőpult/eszközkezelő/hangban a már feltelepített windows-os illesztőprogramra jobb gombbal, illesztőprogram frissítése után az illesztőprogramok keresése a számítógépen gomb nyomására adtam meg a már letöltött mappát, frissítette és most nagyon baba. Nagyon kösz!
2014. máj. 9. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!