Mit tegyek, hogy a hangszóró és a fejhallgató is szóljon?
Figyelt kérdés
Csak az szól, amelyiket épp a zöld bemenetbe dugom. Nemrég telepeltem újraa gépen, előtte normálisan működött.
Mellesleg az elülső panelen lévő bemenetek se működnek (bár ezek újratelepítés előtt se), de ez most mellékes.
2011. nov. 10. 21:14
1/6 A kérdező kommentje:
Win7 32x
2011. nov. 10. 21:15
2/6 anonim válasza:
Az elülsők talán nincsenek bekötve, hátulra pedig vegyél egy elosztót. Egyszerű dolog, bedugod a zöldbe, 2 foglalat van rajta, így mindkettőt használhatod. A legegyszerűbb elektronikai szaküzletben is lennie kell.
3/6 A kérdező kommentje:
De mielőtt felraktam a Win7-et szólt mindkettő. Az egyik a kékbe a másik a zöldbe volt dugva. Ezt nem tudom megcsinálni valahogy?
2011. nov. 11. 14:49
4/6 anonim válasza:
De! A hang vezérlőpultjába kell menni, ez a Vezérlőpultban található, és Hangbeállításokat v valami ilyesmiz kell keresni, ha megvan, benne beállíthatod, melyik színű foglalatba mit tegyél. a kékbe alapból olyat kell tenni amin keresztül érkezik a hang (valamilyen lejátszóeszköz), és nem olyat, mint amibe átmegy (pl. fülhallgató vagy hangszóró), de a beállításokban bekapcsolhatod, hogy a kék input-ból output legyen.
5/6 anonim válasza:
Ha Realtek-ed van akkor Sound Managert kell keresni.
6/6 A kérdező kommentje:
Realtekem van, és újratelepítés előtt meg is volt ez a Sound Manager, most is letöltöttem valamit, de ezekszerint az nem ez volt.
Köszönöm szépen a segítséget : )
2011. nov. 12. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!