Tényleg kijön lassan az xbox 720?
Figyelt kérdés
Mert most ha kijön mittom én 1 éven belül akkor ps3 helyett azt veszek2012. márc. 16. 10:32
21/28 A kérdező kommentje:
nemtom hogy van ez.. de akkor is a ps3 szerintem jobb meg olvastam azt is hogy a box 1 idő után rohatt hangos lesz
2012. márc. 16. 13:02
22/28 anonim válasza:
Mindegy te tudod
minden esetre én maradok a 360-nál már csak a kedvenc játékaim miatt is :)
23/28 A kérdező kommentje:
nahát ez is szerepet játszik a döntésemben..mert a kedvenceim:Dante's inferno , god of war ; crysis 2 (egyenlőre)a god of war pedig nincsen boxra
2012. márc. 16. 13:21
24/28 anonim válasza:
Nem is lesz boxra mert a sony szponzorálja :)
25/28 A kérdező kommentje:
na hát ez itt a baj :)
2012. márc. 16. 13:47
26/28 anonim válasza:
nekemis 360 slim em van és már 1 éve megvan semmi baja nemvolt és nem is hangos... de te tudod am meg nem elavultabb az xbox :D de új ps már nem lesz xbox meg még lesz.Nekem tetszik a box tudom ajánlani de a játékok szerint dönts avgy esetleg hogy mi van a haveroknak..
27/28 A kérdező kommentje:
hát igen ezért a ps de állítólag lesz 4 is(ps-re van csak god of war :S)
2012. márc. 18. 12:11
28/28 anonim válasza:
Te döntésed ... sztem xbox 360 jobb! De te tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!