Zozika98 kérdése:
Mi a kód a gta sanandrealhoz a rar ki comagoláshoz kéri de nem emlékszem rá valaki segit?
Figyelt kérdés
egy rar kód kéne2012. márc. 15. 20:25
1/14 anonim válasza:
Nézd meg ott, ahonnan letöltötted.
2/14 anonim válasza:
Vagy töltsd le máshonnan, mert ki nem fogod találni és feltörni sem az biztos. Mondjuk én jelszavas RAR esetén áttömörítem jelszó nélkül, mert én sem emlékeznék rá később...
3/14 anonim válasza:
annyian töltöttek fel tört GTA san andreast, mégis honnan tudjuk, hogy neked melyik van?
4/14 A kérdező kommentje:
hogy kell fel törni a jelszavat?
2012. márc. 15. 20:31
5/14 anonim válasza:
Mi a nehéz abban, hogy megnyitod a Google-t, beírod a szövegmezőbe, hogy "winrar jelszó feltörő", és rányomsz az Enter-re, vagy a kereső gombra???
6/14 anonim válasza:
WinRAR jelszó feltörés akár évekbe(!) is tarthat bruteforce eljárással...
Inkább töltsd le torrentről.
7/14 anonim válasza:
"winrar jelszó feltörő", az összes hozzá nem értő ezt ajánlgatja, mert nincs tisztában azzal, hogy ez mennyi ideig tart... Tölts le másikat, most is ezt írom...
8/14 anonim válasza:
a másik probléma, hogy nincs winrar jelszófeltörő, mivel nem a winrart kell feltörni, hanem a rar fájlt. tölts le egy másik torrentet
9/14 anonim válasza:
Értem én, hogy miről beszélnek és a neten tényleg úgy találod meg hogy "winrar jelszófeltörő" és működik is, mondjuk 6 karakteres jelszóig. De a jelszavak nagy része ennél jóval több karakteres - általában a feltöltő neve vagy az oldal neve vagy mindegyik együtt - és egy 8 karakteres jelszó feltörése bruteforce-val alsóhangon is 300 évig tartana feltörni. Ezért írtam hogy feleslegesen ajánlgatják a feltörőt...
10/14 anonim válasza:
nem azért írom, mert ajánlom, hanem hogy mégiscsak megvédjem a becsületemet. hol van itt winrar? a rar az csak a fájl kiterjesztése
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!