Windows XP jelszó elfelejtés, feltörés, stb! Alul kifejtettem. Ötletek?
Egyik nap bekapcsoltam a számítógépet, és azt írta ki hogy lejárt a jelszavam, iletve le fog járni x nap alatt, most tartok a 9 napnál, azt írja hogy meg kell változtatnom, de a régit én nem tudom, mivel soha nem jelszóval indul el a gép hanem magától. VAn pár jelszó de azok az interneté, stb.. az összeset próbáltuk már, és ahhoz hoyg új jelszót adjak ugye meg, kell a régi is.
Utánanéztem interneten, és egy csomó hacker tippet adott de sehogy sem bírtam megcsinálni. Ilyenkor hová kell fordulnom? Én nem emlékszem hoyg bármiféle jelszót állítottam a gépre, ugyanúgy tudok netezni, meg gépezni, csak félek nehogy a napok lejárta után ne tudjak belépni, elvesznek az adataim!Köszönöm a segítséget előre is!
komolyan? ajánlott újratelepíteni a gépet. 1 sima xp-cd vel azt one. nettről leszeded a hozzá való chipsettet meg istentudja mi van a gépedben. de a "C" re mentett adataid mennek a az éterbe. viszont a "D"-t ha nem particionálod akkor no problrem:)
"c" re megoldás lehet egy program amivel visszahozhatod az adataidat. elméletben netten van vagy 1000 rá, és az advanced systemCare is tud ilyesmit. bár még nem próbáltam:D
én ugy jártam h öcsém lejelszózta a lapimat. a jelszót sok utés árából se árulta el, igy kénytelen voltam resettupolni a gépem, de ,most megy:D viszont többet a közelébe nem engedtem:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!