Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows XP jelszó elfelejtés,...

Windows XP jelszó elfelejtés, feltörés, stb! Alul kifejtettem. Ötletek?

Figyelt kérdés

Egyik nap bekapcsoltam a számítógépet, és azt írta ki hogy lejárt a jelszavam, iletve le fog járni x nap alatt, most tartok a 9 napnál, azt írja hogy meg kell változtatnom, de a régit én nem tudom, mivel soha nem jelszóval indul el a gép hanem magától. VAn pár jelszó de azok az interneté, stb.. az összeset próbáltuk már, és ahhoz hoyg új jelszót adjak ugye meg, kell a régi is.

Utánanéztem interneten, és egy csomó hacker tippet adott de sehogy sem bírtam megcsinálni. Ilyenkor hová kell fordulnom? Én nem emlékszem hoyg bármiféle jelszót állítottam a gépre, ugyanúgy tudok netezni, meg gépezni, csak félek nehogy a napok lejárta után ne tudjak belépni, elvesznek az adataim!Köszönöm a segítséget előre is!

2009. jún. 9. 13:09
1 2
 11/13 sz levi válasza:
az 5.-nek én kaptam egy laptopot ami xp professional van ott betöltés után kér egy felh.nevet és egy jelszot de nekem nem mondtak ilyesmit ahoz is jó
2012. máj. 25. 13:00
 12/13 mr.Joe 093 válasza:

komolyan? ajánlott újratelepíteni a gépet. 1 sima xp-cd vel azt one. nettről leszeded a hozzá való chipsettet meg istentudja mi van a gépedben. de a "C" re mentett adataid mennek a az éterbe. viszont a "D"-t ha nem particionálod akkor no problrem:)

"c" re megoldás lehet egy program amivel visszahozhatod az adataidat. elméletben netten van vagy 1000 rá, és az advanced systemCare is tud ilyesmit. bár még nem próbáltam:D

én ugy jártam h öcsém lejelszózta a lapimat. a jelszót sok utés árából se árulta el, igy kénytelen voltam resettupolni a gépem, de ,most megy:D viszont többet a közelébe nem engedtem:-P

2013. jún. 26. 09:16
 13/13 anonim válasza:
én 3-szor futtattam le az EBCD-t, de egyszerűen nem csinál semmit, pedig ki írta hogy tesztelve és OK. de ha adok meg rá másik jelszót, arra is ezt írja, és nem fogadja el utána, ha üresen hagyom jelszó nélkül, akkor sem lép be és ugyanúgy jelszót kér.
2014. márc. 25. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!