NAGY BAJBAN VAGYOK! MIT CSINÁLjak?
Figyelt kérdés
Addig próbáltam megnyitni a parancsikont fájlt, míg végül valamit nagyon elállítottam,mert mindent photoshopban nyit meg. Mármint minden ikonnak a photoshop az ikon képe, és mindre a photosop programot nyitja meg. ide nagy nehezen léptem be!!!! Na most mit csináljak? kérlek segítsetek!!!!!!2012. márc. 6. 12:16
1/3 anonim válasza:
Azt meg tudod mondani, hogy milyen rendszer van a gépen?
mondjuk: Windows XP, vagy Vista, Win7, esetleg teljesen más?
Ha Start menüből (balra lent) kattintasz valamire akkor mit csinál?
Kérlek írd körül jobban, hogy mit is szeretnél és mi is történik.
2/3 anonim válasza:
A leírtak alapján: valószínű a photoshop társította magának az összes fájlfajtát, amit ismer.
3/3 A kérdező kommentje:
Inkább letöröltem a photoshoppot :D többet nem használom ezen a gépen :D de azért köszi a segítségeket :)
2012. máj. 24. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!