Mik mennének a gépemen?
Mármint milyen játékok...
esetleg van valami oldal is ahol letesztelné a gépemet és kiírná ,hogy miket vinne? :)
Amúgy a gépem:
Hát komolyan mondom ,hogy full hulye van...
Nézz csak szépen utánna ,aztán gyere vissza
32 MB
HARMAT GYENGE AKKOR IS!!
DDR2 RAMJA!!!GPU NAK
őskor!!
csak a játékok minimális rendszerkövetelménye is jobb ezeknél
Hát komolyan mondom ,hogy full hulye van...
Nézz csak szépen utánna ,aztán gyere vissza
17:40-kor írtam pár tippet, arra nem reagáltál semmit kedves kérdező :)
Egyébként 32 MB tényleg a videókártya belső memóriája, de többet képes felhasználni: ha szükséges, a rendszertől "von el" memóriát, tehát lényegében a számítógép belső RAM moduljai teljes egészében a rendelkezésére állnak - ez minden Intel GMA integrált kártyára jellemző.
áá látom ,te vagy az akinek Lenovoja van ,ugye?
Koszike a tippeket ,bocsi ,hogy csak most válaszolok ,de kicsit ideges lettem ,hogy nem hiszik el ,azt akit írok.
17:57-es válaszolónak: Képzeld ,nem kamu az a videó, én játszottam és ezzel a géppel ,ugyan úgy ,ahogy a tobbi felsorolt játékot is játszottam és nem minimum grafikán
Semmi baj, megértelek, bár én fel sem húznám magam a sok idiótán... :) Engem pl lepontoztak, csak mert leírtam a tényeket - pedig ha valaki, akkor én csak tudom, hogy játszottam mindegyik felsorolt játékkal, és tökéletesen futnak... ennyit erről. :)
Nagyon szívesen a tippeket.
[17:40-es]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!