Mik mennének a gépemen?
Mármint milyen játékok...
esetleg van valami oldal is ahol letesztelné a gépemet és kiírná ,hogy miket vinne? :)
Amúgy a gépem:
Most őszintén? Szerintem semmivel ne próbálkozz, ami az elmúlt 12-14 évben készült és 3D grafikát használ. De még komolyabb 2D játékokkal sem. A többi teljesen rendben lenne, de az integrált grafikus vezérlő alkalmatlan játékra.
Talán régebbi 2D progikkal jól boldogul.
Valamit nagyon elnéztél...:P
Ugyanis eddig ezekkel játszottam:
FIFA10,FIFA09,RFACTOR,SIMS2,Sims3,Cod2,vice city,most wanted.Mondjuk játszottam pes2011-et is ,bár nem engedte maxon
harmat gyenge ahhoz hogy menjenek rajta valami
gpu nagyon gyenge
szerintem asztali gépre bízd a játékot
pes 2011 ??? fifa???
biztos jó a kép
32mb????
Aemdae Turion bődületes nagy marhaságokat írt, ne hallgass rá. :)
Pont ilyen notebookom van (Lenovo), annyit leszámítva, hogy a CPU-m kicsit erősebb, a videókártya viszont pontosan ugyanez a széria (egész pontosan GMA 4500MHD), a RAM-om pedig feleennyi.
Simán tudok játszani a következőkkel:
- Half-Life 2 (!)
- Half-Life 2: Episode One
- Half-Life 2: Episode Two (igaz, ez már kicsit lassan futott, de játszható volt)
- Serious Sam: First Encounter
- Serious Sam: Second Encounter
- Serious Sam 2
- Serious Sam 3
- Call of Duty 1
- Quake 3 Arena
- Red Alert 2: Yuri's Revenge
- Settlers IV
Egész biztos, hogy újabb játékok is futnának rajta, de nem vagyok az a nagy gamer típus, és a fenti játékok jó része is csak egy kis nosztalgiázás erejéig volt fent... :)
Bakker hát már csak tudom ,hogy miket játszottam ,nem?
Még egy videót is csináltam http://www.youtube.com/watch?v=X94F7YS4e5g és ezen a gépen...
Jah mellesleg azon a képen amiket ír a program ,az tiszta zagyvaság ,nemtom mi a f@szért írta az a program ,hogy 32megás a memória.
Aki nem hiszi el ,az nézzen csak szépen utánna a gépnek ,aztán dumáljon itt ossze-vissza. [Lenovo g550l t4500 --- itt a neve]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!