Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mik mennének a gépemen?

Mik mennének a gépemen?

Figyelt kérdés

Mármint milyen játékok...

esetleg van valami oldal is ahol letesztelné a gépemet és kiírná ,hogy miket vinne? :)

Amúgy a gépem:

[link]

2012. febr. 26. 17:30
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
12%

Most őszintén? Szerintem semmivel ne próbálkozz, ami az elmúlt 12-14 évben készült és 3D grafikát használ. De még komolyabb 2D játékokkal sem. A többi teljesen rendben lenne, de az integrált grafikus vezérlő alkalmatlan játékra.

Talán régebbi 2D progikkal jól boldogul.

2012. febr. 26. 17:33
 2/35 anonim válasza:
hát nem egy gammer laptop
2012. febr. 26. 17:35
 3/35 anonim ***** válasza:
Intel igp-t nem szoktak játékokkal tesztelni, teljesen alkalmatlan rá.
2012. febr. 26. 17:36
 4/35 A kérdező kommentje:

Valamit nagyon elnéztél...:P

Ugyanis eddig ezekkel játszottam:

FIFA10,FIFA09,RFACTOR,SIMS2,Sims3,Cod2,vice city,most wanted.Mondjuk játszottam pes2011-et is ,bár nem engedte maxon

2012. febr. 26. 17:36
 5/35 anonim válasza:

harmat gyenge ahhoz hogy menjenek rajta valami

gpu nagyon gyenge

szerintem asztali gépre bízd a játékot

2012. febr. 26. 17:37
 6/35 anonim válasza:

pes 2011 ??? fifa???

biztos jó a kép

32mb????

2012. febr. 26. 17:38
 7/35 anonim ***** válasza:

Aemdae Turion bődületes nagy marhaságokat írt, ne hallgass rá. :)

Pont ilyen notebookom van (Lenovo), annyit leszámítva, hogy a CPU-m kicsit erősebb, a videókártya viszont pontosan ugyanez a széria (egész pontosan GMA 4500MHD), a RAM-om pedig feleennyi.

Simán tudok játszani a következőkkel:

- Half-Life 2 (!)

- Half-Life 2: Episode One

- Half-Life 2: Episode Two (igaz, ez már kicsit lassan futott, de játszható volt)

- Serious Sam: First Encounter

- Serious Sam: Second Encounter

- Serious Sam 2

- Serious Sam 3

- Call of Duty 1

- Quake 3 Arena

- Red Alert 2: Yuri's Revenge

- Settlers IV

Egész biztos, hogy újabb játékok is futnának rajta, de nem vagyok az a nagy gamer típus, és a fenti játékok jó része is csak egy kis nosztalgiázás erejéig volt fent... :)

2012. febr. 26. 17:40
 8/35 anonim ***** válasza:
Mondjuk viccnek nem rossz, bár eléggé lejárt lemez azon röhögni, hogy Intel IGP-vel ki milyen megajátékokkal játszott...
2012. febr. 26. 17:41
 9/35 anonim ***** válasza:
Korrekció: a Serious Sam 3-at véletlenül írtam a listába, azt csak terveztem kipróbálni. :D A többi korrekt.
2012. febr. 26. 17:41
 10/35 A kérdező kommentje:

Bakker hát már csak tudom ,hogy miket játszottam ,nem?

Még egy videót is csináltam http://www.youtube.com/watch?v=X94F7YS4e5g és ezen a gépen...

Jah mellesleg azon a képen amiket ír a program ,az tiszta zagyvaság ,nemtom mi a f@szért írta az a program ,hogy 32megás a memória.

Aki nem hiszi el ,az nézzen csak szépen utánna a gépnek ,aztán dumáljon itt ossze-vissza. [Lenovo g550l t4500 --- itt a neve]

2012. febr. 26. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!