MAzsi02 kérdése:
Milyen internetes oldalon tudom megnézni azt hogy a gépemen milyen játékok mennének? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval beírom a gépem adataimat és mondjuk kidob pár olyan játékot ami tuti menne rajta!Nem vagyok nagy internetes szóval nem vagyok otthon az ilyen dolgokban...2011. szept. 12. 14:31
3/7 anonim válasza:
Ilyen oldal nem létezik apa! A játékoknál van leírva, h milyen gép kell hozzá minimum és mi az ajánlott.
4/7 anonim válasza:
Be lett pasztolva feljebb, szóval ne fárasszátok magatokat. az más kérdés, hogy relatív kevés játék van benne.
5/7 anonim válasza:
Kedves monti!
A kérdező olyan oldat szeretne ahova beírja a gépe paramétereit és kiírja hogy milyen játék fut rajta. A can you run it meg egy pöppet más. Amit meg a kérdező szeretne az nem létezik...
6/7 A kérdező kommentje:
Ohh..
Azért köszi, megnézem ezt az oldalt!
2011. szept. 12. 16:13
7/7 anonim válasza:
Meg van a gepigeny.hu de ott nem írja hogy éppen melyik menne rajta hanem annyit hogy:100% akkor az megy de ha 75% akkor meg nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!