Vélemények ezekről a videó kártyákról melyiket vegyem meg?
MSI N580gtx Twin FrozrII/oc
Zotac Gtx580 amp edition zt-50102-10P
Alaplap asus sabertooth x50 processzor intel I-7 960 lga1366 tápegység 620watt seasonic 3db merevlemez 1db ssd 1db optikai meghatjó.A két videó kártya közül kellene választanom.Ti melyiket ajánlanátok tippeket kérnék és indoklást ATI KÁRTYÁK NEM ÉRDEKELNEK.Előre is köszönöm a válaszokat.
"ATI KÁRTYÁK NEM ÉRDEKELNEK"
Nem is érdemes olyat venni, mert kb. az összes elavult. De az AMD kártyák egész jók, ha esetleg meggondolnád.
Ha ragaszkodsz a hőerőművekhez, akkor szerintem az MSI, mert nagyon jó a hűtése, és emiatt csendes.
Az elsőnek jó neve van azt ajánlanám, én ati párti vagyok :P
Ezek a Twin Frozr cuccok ütnek, nagyon jó kis hűtése va neki és teljesítményben is jó, sok-sok cuda mag, sok-sok megahertz. Gyors, frankó, jó :) A másik is kb ilyen csak a hűtése nem tetszik nekem. Meg az első oc tehát tuningolt gyárilag.
Ezek közül az MSI-t a hűtés miatt.
AMD miért nem kell?
+1 az MSI-re.
Na de kérdező AMD vonalon megkapnád a HD7950-et, ami hozza a GTX580 szintjét, kevesebbet eszik, jövő biztosabb a GCN architektúra miatt, meg ha játék szempontból nézzük még támogatja a DX11.1-et is, ami a későbbiekben még jól is jöhet. Szóval ha nem kell a CUDA, a HD7950 jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!