Stereoka kérdése:
Lejárt a 190 nap mert nem néztem!?
Figyelt kérdés
Vista Business N Op. rendszer van a gépen , de lejárt a 190 nap most nem enged a windowsba belépni mert akvitálnom kell gondolkodtam azon , hogy berakom a telepítőt és felrakok egy másikat pld Vista Home Basic-et és idő elött aktiválom ,de hiába állítottam be a Boot -ot és választottam ki a boot-ot nem bootolja cd-t windowsba meg nem tudok belépni2012. febr. 10. 21:05
1/7 anonim válasza:
vegyél gépet XD és amúgy meg a BIOS beállítást váltosztasd meg és akkor jó lesz.
2/7 anonim válasza:
csökkentett módban indítsd hogy legyen egy parancssorod
cd C:\Windows\system32
cscript slmgr.vbs - rearm
ezután 30 napig ismét megy a vistád. Szedd le dirtywindows-ról a Windows loadert és aktiváld vele. Ennyi
3/7 A kérdező kommentje:
De nem érted elinditom csökkentett módba akkor is az aktiválás jön be a windowsba nem tudok belépni sehogy se!
2012. febr. 10. 21:10
4/7 anonim válasza:
csökkentett mód parancssorral kell legyen egy olyan
5/7 anonim válasza:
Format C? Újratelepítés valami normálist!
6/7 A kérdező kommentje:
Látom nem felfogható!
1.BIOS-ba állítottam Boot-menübe szintén! semmi
2. Format C? Mégis hogyan?, leírtam , hogy windowsba nem tudok belépni mert fekete kép középen egy ablak írd be az aktiváló kódot , de az akt. kód nem jó!
2012. febr. 13. 07:23
7/7 anonim válasza:
Tisztelt kérdezö Én azt javaslom ha nemtudsz belépni a windows ba és nem tudod törölni a windows hogy újra felrakhasd akkor egy számitógépszerelöre lenne szükséged . Ha nem eredeti windows t teszel fel ahhoz meg kell aktivátor aval jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!