SOS! Kislányomnak aki 8 hónapos Milupa Frutapat adtam tegnap és ma ebéd után. Tegnap vettem, meg se néztem csak most láttam hogy lejárt 6 napja! Lehet tőle baja?
Figyelt kérdés
felháborító az is hogy lejárt bébi ételt forgalmaznak.2010. ápr. 1. 18:40
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz tőle semmi baja. attól, hogy az van ráírva, hogy x ideig hozható forgalomba, nem jelenti, hogy másnap már meg is romlik. Néhány napig bőven fogyasztható...a kenyér is 1 napig adható el, de gondolom, azért még másnap megeszed... Azért máskor nézd meg picit jobban :)
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz baja, de a helyedben visszavinném ahol vetted. Az, hogy mikor jár le az csak egy jelölés. Attól, hogy valami mondjuk holnap lejár az nem fog egy pillanat alatt megromlani.
Tudom most fel vagy háborodva, de ahol vetted ott is emberek dolgoznak és mint olyan tévedhetnek. Magamról tudom, hogy nem mindig veszi észre az eladó vagy épp a bolt tulaja, hogy valami lejárt, pedig elhiheted keményen büntetnek érte. Ezt csak azért írtam le, hogy ne rájuk haragudj.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi leginkább magamra haragszom hogy miért nem néztem meg elöbb?????Reméle mhog nem lesz baj hiszen nem tejtermék csak gyümi.Megkostoltam nincs semmi mellék ize!Köszi
2010. ápr. 1. 18:48
5/5 A kérdező kommentje:
Zugló Bosnyák téri Dm ben vettem.
2010. ápr. 1. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!