Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Média Markt-ban megéri laptopo...

Média Markt-ban megéri laptopot venni?

Figyelt kérdés
Nem, nem néztem ki konkrétat, csak kíváncsi lennék, h érdemes-e ott is szétnézni, vagy inkább maradjak a számítógépes boltok kínálatánál.
2012. jan. 25. 10:03
 1/6 tamasoft ***** válasza:

Egyértelműen nem lehet azt mondani, hogy nem érdemes, de oda kell figyelni nagyon.

Garanciális dolgokra, hogy a dobozban az legyen, ami rá van írva, és persze jó áron, lehetőleg akciósan legyen. Ha ezek adottak, akkor meg lehet venni.

2012. jan. 25. 10:06
 2/6 lindmayer ***** válasza:

ezek mindenhol szempontok

a media markt pedig egy drága hely

mondj egy összeget, és hogy mire kell, mi pedig egy csomó laptopot fogunk ajánlani neked

2012. jan. 25. 10:42
 3/6 Jenci ***** válasza:
Ha interneten vásárolsz,akkor sokat lehet spórolni adott esetben.Nem kell félni tőle,itt is van garancia,és még házhoz is viszik.
2012. jan. 25. 11:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Nos, én egy olyan gépet képzeltem el magamnak,amiben

a processzor Intel i3, abból is a második generációs;

a merevlemez 500 gigás, vagy nagyobb;

LED kijelzővel rendelkezik;

4 GB DDR3 RAM, vagy több;

HDMI, Bluetooth is jó lenne ha lenne rajta, bár tudom a HDMI szinte minden új gépen alap már.

Árban pedig 150.000-től ne legyen drágább.

Nem játszani akarok vele, így különösebben nem zavar, ha "csak" egy 512-es vidikari van benne.

Lakóhelyemen ahol jártam számítógépes boltokban, volt egy ACER, a fenti feltételekkel (500 HDD, 4DDR3, LED, i3 2310M, 1GB VGA) 130.000-ért...de ettől a márkától sokan óva intenek.

Találtam még egy Samsungot is, az viszont 160.000 volt. :S Igaz abban csak 512-es VGA volt, de két év garival a gép, Bluetooth-szal, meg minden.

DELL, Toshiba, HP ami volt készleten ilyen paraméterekkel, mint 160.000 felett volt. :(

Valójában boltban szeretnék vásárolni, nem vagyok a netes rendelés/vásárlás híve. Hétvégén elmegyek Szegedre, egy ismerőshöz, ott is szétnézek mi a kínálat, ezért kérdeztem a MM-es dolgot, mert tudom, h az van ott és h elég sok elektronikai kütyüt is árulnak többek között. :)

2012. jan. 25. 20:28
 5/6 Jenci ***** válasza:
Nekem Acer van és semmi baja.Találkoztam már itt sokféle kérdéssel,miszerint : van egy X--nem Acer--laptopom,és ez a baja meg az a baja,meg lehet-e csinálni.Szóval nem igazán értem ezt,mert ha annyira nem vennék,akkor az Acer csődbe menne.Rendszeresen karbantartok például egy kb 7 éves Acer laptopot.Az újratelepítésen kívűl más baja nincs.Sok múlik a használaton is.Ha nem játékra használod,akkor hosszú életű lesz,bármilyet is veszel.Mindenkinek meg van a favorit gépe,ezért van sokféle vélemény.És arra mi a garancia,hogy a 2 év garanciával árult gépek a 2év után nem romlanak el?És mi üzlet van abban az Acernek,ha szar gépeket lök piacra,és igaz külön pénzért,de külön meghosszabíthatod a garanciát?
2012. jan. 26. 11:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz Jenci, most már végképp nem tudom milyet vegyek. :D
2012. jan. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!