Megéri egy ilyen laptopot megvenni?
Figyelt kérdés
Toshiba F14 Core2
Intel Pentium Dual Core 2310 1,46GHz/533/1MB L2
2x1Gb DDR2 RAM
120GB 5400 SATA merevlemez
DVDRW
grafikus vezérlő: Intel 945GM
15,6"-os 1280*800 pixeles kijelző
USB, Wi-fi, LAN, VGA, Touchpad
magyar billentyűzet
akksi 2 órás
1 éves, újszerű
garanciával
Nekem főként arra kellene, hogy a koleszban legyen net hozzáférésem, órafelvételt, vizsgajelentkezést jegyzeteket tudjak róla intézni, családdal, haverokkal kapcsolatot tartani. Esetleg megnézni rajta néha egy filmet. Nem akarok wowozni, vagy más nagyobb teljesítményű játékokat játszani. Egyedül a merevlemez méretét tartom egy picit kevésnek, de ha vennék hozzá egy külső USB-s háttértárat akkor az már meg is lenne oldva.
Szóval mi a vélemény róla?
2011. júl. 22. 13:51
1/5 anonim válasza:
Egy árat még mellé dobhatsz, akkor látszik megéri e.
2/5 A kérdező kommentje:
Ja bocs, lemaradt a lényeg. 59900Ft
2011. júl. 22. 13:59
3/5 anonim válasza:
Egész jó gép az igényeidnek megfelel. Ha veszel hozzá még egy külső vincsit akkor is elég jó. :)
4/5 anonim válasza:
Nehogy megvedd. Nem er meg 60-at. 60 korul mar c2d t5xxx vagy akar t7xxx szeriaju lapost tudsz venni szerencses esetben akar dedikalt videoval.
5/5 anonim válasza:
1. vagyok, sztem 60k-ért megéri, ha garanciás. Toshibák amúgy is jók szoktak lenni. Amikre használnád bőven elég, és ennyi pénzért kb olcsóbb netbookot kapsz csak újonnan, ami viszont teljesítményben elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!