Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megérné ezt a laptopot megvenni?

Megérné ezt a laptopot megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Asus gépeket is néztem, de azok 130e körül vannak ilyen adatokkal. Annyi eltérő véleményt olvastam itt is és máshol is, hogy inkább véleményt kérek.

2011. szept. 15. 23:44
 1/8 bp1985 ***** válasza:
100%
Inkább msi, mint asus... Persze csak ha jót akarsz magadnak.
2011. szept. 15. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kissé régi a hardver, és az MSI-nek nincs túl jó híre.

Nézd meg például ezeket:

[link]

[link]

2011. szept. 16. 00:01
 3/8 lordsithlord ***** válasza:
100%

Ha laptop, akkor DELL!

Ilyen árban is van már egész jó gépük, ráadásul 3 év garival és kifejezetten jó kiépítésüek a gépeik.

ASUS-nál akadnak garanciális intézési problémák, hála a Csehországban levő központi szerviznek és a tehetetlen telefonos ügyfélszolgálatuknak, MSI háza tája pedig mostanában elég sok minőségi problémától zeng.

2011. szept. 16. 07:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

utolsóval értek egyet :). DELL :)!!!nézd meg pl az inspiron m5040-et

[link]

2011. szept. 16. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is az ipon tól venném ha meg nem lehet akor ot keresném ki szépen kilehet a laptopokat is.

én pártolom a: asus, lenovo, samsung ot

a dell elégé felkapot let mostanában nemtudom mit jelenthet lehet nagyon jók:)

régen nem pártoltam öket

msi igen sokszor hibás sajnos :(

2011. szept. 16. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Viszont ha dell t is veszel csak ne a laptopszalonból csak ha nagyon muszály

nagyon nem szinmpatikus nekem de hát sose tudni reméljük jó bolt:)

2011. szept. 16. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon jó bolt. egy ismerős rendelt tőlük (laptopszalon) először. azóta már majdnem mindenki és a családomból is többen. nagyon korrektek, segítőkészek (netes rendelés esetén nem csak e-mail-t küldenek, fel is hívnak) és gyors a kiszállításuk. miért nem szimpatikus neked a cég?
2011. szept. 16. 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Dell-ek sztem a garancia miatt annyira nyerők, nekem az 5110-eshez volt szerencsém, hát...alulméretezett hűtés, gagyi anyagok, szar billentyűzet...200k-ért jobbat vár az ember, ettől függetlenül lehetnek akár jó típusaik is.

Mostanában az Asussal is elégedetlenek a népek, msi-meg...na pfejj, kb 2-3-4 éves gépeket tudok ismerősi körben, 3-4 gépből mindegyk volt már 2-3szor szervízbe, elég nagy hibákkal....lehet az új gépeik másak, ha még meg meri venni őket bárki.

Talán én is Toshiba, Lenovo típusokat ajánlanám.

2011. szept. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!