Megérné ezt a laptopot megvenni?
Asus gépeket is néztem, de azok 130e körül vannak ilyen adatokkal. Annyi eltérő véleményt olvastam itt is és máshol is, hogy inkább véleményt kérek.
Ha laptop, akkor DELL!
Ilyen árban is van már egész jó gépük, ráadásul 3 év garival és kifejezetten jó kiépítésüek a gépeik.
ASUS-nál akadnak garanciális intézési problémák, hála a Csehországban levő központi szerviznek és a tehetetlen telefonos ügyfélszolgálatuknak, MSI háza tája pedig mostanában elég sok minőségi problémától zeng.
utolsóval értek egyet :). DELL :)!!!nézd meg pl az inspiron m5040-et
Én is az ipon tól venném ha meg nem lehet akor ot keresném ki szépen kilehet a laptopokat is.
én pártolom a: asus, lenovo, samsung ot
a dell elégé felkapot let mostanában nemtudom mit jelenthet lehet nagyon jók:)
régen nem pártoltam öket
msi igen sokszor hibás sajnos :(
Viszont ha dell t is veszel csak ne a laptopszalonból csak ha nagyon muszály
nagyon nem szinmpatikus nekem de hát sose tudni reméljük jó bolt:)
Dell-ek sztem a garancia miatt annyira nyerők, nekem az 5110-eshez volt szerencsém, hát...alulméretezett hűtés, gagyi anyagok, szar billentyűzet...200k-ért jobbat vár az ember, ettől függetlenül lehetnek akár jó típusaik is.
Mostanában az Asussal is elégedetlenek a népek, msi-meg...na pfejj, kb 2-3-4 éves gépeket tudok ismerősi körben, 3-4 gépből mindegyk volt már 2-3szor szervízbe, elég nagy hibákkal....lehet az új gépeik másak, ha még meg meri venni őket bárki.
Talán én is Toshiba, Lenovo típusokat ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!