Gaming Laptopot, megéri megvenni?
Nos, venni készülök egy gaming laptopot, tuti hogy ütni fogja a 200at, de hát ha jó laptopot akarok venni fizetni is kell érte:S Tehát a segítségeteket kérném egy pár dologgal kapcsolatban. Mondjuk pl. ha veszek egy laptopot, 4GB RAM
intel core i5 vagy i3 procival, és egy jobb fajta videókártyával, vegyük például az nVidia Geforce GT540M(A laptopok közt csak ezt láttam jobb fajtának 200 alatt)
akkor a legtöbb játékot full grafikai beállításon tudnám játszani? Ez csak azért lenne fontos, mert egy YouTube csatornát készülök megcsinálni, HD Gameplay videos...
tehát?:D milyen fajta laptopokat ajánlotok? na jó azért még írok valamit ami fontos, ha ajánlanátok egy pár laptopot, akkor itt egy pár dolog ami legyen benne: intel core i5 vagy i7 proci min. 2.0GHz, vidi kártya nVidia vagy ATI Radeon, min 500GB winyó, 6-8GB RAM... igen kicsit túl jó. (210.000Ft-ig de nagyon örülnék ha valaki tudna egyet/többet 200 alatt:S) Bocs hogy ennyit írtam, a válaszokat megköszönöm már most, pá:D
választottam egyet, itt van: [link]
az ára: 199.990Ft
neve:Lenovo IdeaPad Z570Am 59-310375 / 8GB memóriával !!!
és minden megvan benne ami kell:D
Intel Core i5-2430M 3GHz turbo, Sandy Bridg
8GB DDR3
750GB
nVidia GeForce GT540M 2GB DDR3
MS Windows 7 Home Premium 64 bit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!