Újratelepíteném a rendszert (XP), de mindig megakad valahol - vagy a formázásnál, vagy a telepítésnél, vagy már amikor majdnem kész az egész. (Kell kérdőjel is ide:? )
Ötödször futok neki, egyszer 21%-nál, egyszer 94%-nál akadt meg az XP-telepítő normál NTFS-formázása. Egyszer az egyik driver telepítésekor döglött be a dolog, egy alkalommal pedig a driverek többsége már fenn volt, és bejött a Windows, csak épp az egérmozgatáson kívül semmire sem reagált.
A korábbi újratelepítéseknél is szívtam párszor, de a végén mindig felállt a rendszer, és aztán hosszú ideig (egy-másfél évig) működött gond nélkül.
Mi lehet a hiba? Ha a formázásnál nem akadna meg, akkor igen gyanús lenne, hogy valami ütközés van, de így tanácstalan vagyok.
Legutóbb épp a videokártya installálása közben döglött meg.
Egyébként ha hardverhiba, akkor miért csak telepítésnél jelentkezik? Ha nagy nehezen össze tudom rakni a rendszert, akkor utána kifogástalanul működik hosszú időn keresztül.
Nem bírtam vele. Déltől estig próbálgattam, vagy tucatszor nekifutottam, de valahol mindig fagyott. Volt, hogy a formázás, a Windows-telepítés és az illesztőprogram-telepítés is gond nélkül lement, ekkor egy játék installálásakor akadt meg.
Kösz mindenkinek a választ, holnap beadom a szervizbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!