Letöltöttem a CCE nevű víruskereső programot, ami kijelöli a nem biztonságos fájlokat. Én laikusként töröltem azt, ami világított, mondván ha vírusos, akkor nem fog hiányozni. (Miért kötelező kérdőjel? )
Figyelt kérdés
Viszont van egy baj, eltűnt a kis hangfal jobboldalt alulról, és a vezérlőpultban sem találok semmi hanggal kapcsolatos dolgot. Gondolom kitöröltem valami fontos dolgot, de hát vírusos volt...:D Segítsetek, mit töltsek le, hogy jó legyen? Köszönöm!2011. dec. 23. 17:18
1/3 anonim válasza:
Erről a vírusírtóról még nem hallottam... Ez rossz jel.
Lehet ez volt maga a vírus...
2/3 anonim válasza:
Állvírusírtó szerintem tedd fel a Eset Smart Security 5 öt ha jotakarsz magadnak és a gépednek
3/3 anonim válasza:
A Comodo Cleaning Essentials volt a vírusirtó?
Mert az egy használható szoftver.
Természetesen minden törlés előtt érdemes megnézni, hogy mi is az amit el akar távolítani.
A legtöbb ilyen program egyébként készít egy naplófájlt. Abban meg tudod nézni, hogy miket irtottál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!