Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kékhalál Win7 telepítés után....

Kékhalál Win7 telepítés után. Merevlemez probléma?

Figyelt kérdés

a win7 tökéletes (másik gépen hónapok óta ez fut),

telepítés után másnapra kékhalál következik be.

3x is próbáltam.

elősször gyors formázással telepítettem, és felraktam utánna minden olyan szoftvert amit használok.

másodszorra lassú formázással.

harmadszor lassú formázással és nem telepítettem utánna semmien programot.

Hard Disk Sentinel szerint a wincsi teljesítménye 100% a kondíciója pedig 68%.

megjegyzésben pedig ezt írja:

A lemez felületén található 21 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.

A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.

Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.

viszont az xp tökéletesen fut rajta úgy hogy van hogy hetekig-hónapokig 24/24ben megy a gép és folyamatos terhelés alatt van. még sincs semmi probléma vele.

2012. jan. 10. 00:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem én buheráltam, nem is állítottam. de tudom hogy kiét érdemes használni. és nem teszem tönkre a gépem. laptopon is buherált xp-van és 3x gyorsabb mint gyári xp-vel.
2012. jan. 10. 11:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Hasonló a problémám, de, nekem 64 bites win7 nyiffan ki.

Nálad, ha 32 bit-es akkor azt hiszem tudmom a megoldást.

A 32 bit-es rendszerek, mindössze 4 gb ram-ot tudnak kezelni, ebből is első a videkari ramja.

A Te géped:

Videokártya: ATI Radeon HD4600 1GB

+

Memória: 4GB

Az =5GB ram. A többlet ram (mégha nem is olvassa, vagy nem tudja kezelni), akkor is instabillá teszi a rendszert.

Vegyél ki ram-ot, telepítsd, majd tedd vissza. Ha később teszed vissza, lehet nem kékhalálozik a gép

2012. okt. 20. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Jah, igen. Ha procicsere is volt, frissítsd a bios-t. Nem nagy valami, mindig be vannak parázva az emberek. Az alaplap gyártó honlapjáról szedd le, de a procihoz nézd. Azaz, ugyanott megtalálod a támaogatott procik listáját, amihez leszeded a bios verzióját. Se régebbit,m se újjabbat.
2012. okt. 20. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!