Kékhalál Win7 telepítés után. Merevlemez probléma?
a win7 tökéletes (másik gépen hónapok óta ez fut),
telepítés után másnapra kékhalál következik be.
3x is próbáltam.
elősször gyors formázással telepítettem, és felraktam utánna minden olyan szoftvert amit használok.
másodszorra lassú formázással.
harmadszor lassú formázással és nem telepítettem utánna semmien programot.
Hard Disk Sentinel szerint a wincsi teljesítménye 100% a kondíciója pedig 68%.
megjegyzésben pedig ezt írja:
A lemez felületén található 21 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
viszont az xp tökéletesen fut rajta úgy hogy van hogy hetekig-hónapokig 24/24ben megy a gép és folyamatos terhelés alatt van. még sincs semmi probléma vele.
Mivel egy Win 7-nek sokkal fejlettebb a lemezkezelése, ha Win XP nem kékhalálozik, akkor tuti nem a merevlemezzel van a gond.
Vagy memória probléma, vagy a videókártyád túl régi, és nem bírja az aero-t, de ez ugye csak tipp, mivel nem írtad le milyen gép.
Bios frisités netán?
aról a nerevlemezröl azért ments le minden adatot ami kell.
Akkor leirom mien gépem van
Alaplap: MSI P35 NEO
Proci: INTEL CORE2 QUAD Q6600 4X2,40GHz
Videokártya: ATI Radeon HD4600 1GB
Memória: 4GB
Hát igen én se értetem:D vistán se lehet már
csak xp n van gyors lassu
de az nem sokat számít hogy gyalulod egészet vagy csak tábláját
szóval
valószinüleg más gond is van
ahol a merevlemezben hiba keletetkezik ott általában a gép töbi részében is hiba van 70% kb.
pl kábelek alaplap rosz ház roszul volt rögzitve hdd rosz táp...
09:34 és 10:30
nekem lehet, én soha nem használok olyan oprendszereket amibe még nincs belepiszkálva, igy nálam lehet lassú formázást, és még sok mást lehetne ha nemlenne kékhalál
Windows 7 melyik változatában van alapból formázási lehetöség?
particiót tudsz törölni
meg formázni (ami gyors) nincs töb lehetöség
pont hogy maximum a buherált belepiszkált windows 7 ben lehet ilyen lehetöség
szóval ezt nemtudom mért hoztad fel.
Ja hogy piszkált buherált windows félreolvastam
hát akor ne csodálkoz
ha nem akarod hogy jó géped és rendszered legyen akor ted tönkre
.
ha IT zseni lenél nem it gyakorin kérdezgetnéd ezt szóval aligha magadnak raktad ösze windows 7 et
mivel buheráltat csak akor érdemes feltened ha az TE magad csináltad és értesz is hozá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!