Erre a gépre milyen operációs rendszert rakjak?
Figyelt kérdés
ez az első SAJÁT gépem mert eddig anyáékét használtam és ne fikázzátok kérlek mert nekem kellet megvennem és nem engedhet nagyobbat a zsebpénzem ez a laptop fősulira kell skype net pár régebbi játék erre használnám.
adatok:
cpu:AMD Athlon XP 1500+ 1,34ghz
RAM:1,50GB
HDD:40gb
VGA:Nvidia Geforce2 mx/mx400 (64mb)
kérlek ne xpt windows jöhet csak ne xp mert az anyáék gépén is az van és ki akarok próbálni valami mást is
2012. jan. 7. 07:11
1/10 anonim válasza:
pedig az xp erre az ideális. A vista is még ok, de akkor már inkább az xp. A w7 nek lehet karcsú a gép. A 98 és a milleniumot nem ajánlom. Esetleg ja valami mást akarsz kipróbálni akkor linux, de ugye azon sok win alkalmazás nem megy. Pl játékok. A szövegszerkesztő és egyebekre van alternatíva.
2/10 A kérdező kommentje:
én is linuxra gondoltam de meik?
2012. jan. 7. 07:26
3/10 anonim válasza:
Rakhatsz rá win7 pro vagy ultimate-et is, csak a memória kevés kicsit meg az aero felület nem fog működni a vga miatt. Legalább 256MB vga ram kellene. Kb nelem is ilyen paraméterekkel rendelkező laptopom van, kicsit akadozva, de elmegy rajta a win7.
4/10 anonim válasza:
figyelj erre max win7-et érdemes rakni de sztem jóval lassabb lessz int xp-vel. viszont az xp és win7 közt aztán nincsen olyan húde nagy különbség hogy neked azt ki kéne próbálni. max a felületben de akkor meg rakj az xp-d alá bármilyen skin-t. ha tényleges különbségre vágysz akkor rakj rá egy ububntu linuxot, az elég egyszerű és jó is, csak max a játékok nem fognak futni rajta
5/10 A kérdező kommentje:
hogyan lehet megcsinálni a skint berakást honan kell letölteni?
2012. jan. 7. 07:29
6/10 anonim válasza:
Az igaz, hogy az xp gyorsabb, viszont a win7 ezerszer stabilabb rendszer! Örültem,hogy megszabadultam az xp-től.
7/10 anonim válasza:
nekem már az sp2-től semmi problémám nem volt az xp-vel, a netbookon most is az fut és tök stabil. persze nem mondom hogy jobb mint a win7, de még bőven haszálható rendszer a lassabb gépeken
8/10 anonim válasza:
üdv.
Kizárólag XP sp3 !!!
skynt meg NE használj!
9/10 gyalugép válasza:
télleg nem tesz jót egy skin de ha mindenáron szeretnél akkor: [link] csak a frissítések telepítése elött telepísd mert bizonyos frissítések nem annyira örülnek neki és nem akarják engedni. de a hejedben nem tenném. fogja a gépet és meg esik hogy bizonyos programok nem fognak működni pl: nero 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!