Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Netbook-ró...

Mi a véleményetek a Netbook-ról? Az alaptevékenységek (internet, word) akadálytalanul használhatók rajta?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha NEM használsz gyakran, munkából wordot, excelt, akkor inkább tabletet ajánlok.
2012. jan. 4. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, csak ne ilyen ARK processzorosat vegyél, hanem pl acer aspire one happy szintűt legalább.

Szóval ne androidba gondolkozz, az a telefonokra való.

2012. jan. 4. 22:54
 3/11 anonim válasza:
Nekem Asus eee PC-m van és teljesen okés.
2012. jan. 4. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem az, hogy netbookról a helyes írásmódja, s nem lehet tőle lefogyni. Ez ugyanis a fogyókúrás rovat. ;-)
2012. jan. 4. 23:45
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem első generációs Aspire One-om volt, a fapados verzió hdd-vel és már azon is hihetetlenül sok dolog elfutott. hd videót néztem rajta és c&c 3 vagy nfs: most wanted szintű játékok is futottak.

egyetlen hátránya a 600 pixel magas képernyő volt, nagyon kevés hely marad böngészésre vagy egy táblázat, grafikon áttekintésére. ha veszel, akkor ajánlom a nagyobb felbontású változatot, esetleg nem 9, hanem 10 vagy 11 col képernyőmérettel. vagy szerezz be hozzá egy nagy monitort otthonra.

2012. jan. 7. 18:55
 6/11 anonim válasza:
Tipikusan ezért vettük, mármint böngészésért, és arra tökéletesen megfelel. A gyerek a sulihoz használja: kutat, nyelvi programokat használ rajta, ill. Power Point bemutatókat készít az előadásaihoz.
2012. jan. 10. 07:16
 7/11 anonim válasza:
Attól függ mikori típus. Új Sonny már mindent tud. Én most vettem egy HP-mini 59.000 ft ért. Ebben még intel atom proci van amitől csodát ne nagyon várj sima nettezés filmnézés is ki tudja akasztani. Memória 1Gb ami nagyon kevés szóval jóól át kell gondolni miből mit futtatsz több alkéamazás nem nagyon jó ötlet száz megnyitott böngésző oldal is felejtős.
2012. jan. 11. 17:20
 8/11 anonim válasza:
bocs elfelejtettem befejezni. Videokártya is alap. Játszani nem lehet vele nem tudom ki mit állít de egyik másik startlap játék is megfekteti... érts úgy beszaggat nem fog semerre se menni. Tehát jórészt tényleg internetezésre való Firefoxszal a többi fagy és lassú én még filmeket szoktam rajtam nézni. Most negatívokat írtam le de összességében ha semmire sem jó divat tablet és nagy nehéz 15.4 laptop között kellene választanom akkor inkább ez több mint hatórás üzemidő Windows 7 starter is remekül ki van találva és ha csak jegyzetelni internetezni filmezni szeretnél és mindent jó áron akkor netbook. Ha játszani meg Hd filmezni stb. akkor várj és majd 13 colos laptopok azoké a jövő. ha pedig semmi értelme sincs cuccot keresel amivel arckönyvezhetsz akkor tablet.
2012. jan. 11. 17:26
 9/11 anonim válasza:
Az én Acer one 522-es netbookommal még CoD 6 is simám megy, teljes értékű laptopként tudom haszálni, szóval a szövegszerkesztés, prezentációk készítése nem lehet akadály.
2012. jan. 14. 12:40
 10/11 anonim válasza:
ja és mivel egy HD6250-es videokártya van benn ezért képes akadás nélkül lejátszani a youtube-os 1080p-s videókat. És van rajta hdmi kimenet is így gond nélküll külthetem a full HD-s laptévére a filmemeket :D. Nekem nagyon bejött az Acer Aspire one 522-es netbook, és nem fajt többe mint 60e Ft újonnan.
2012. jan. 14. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!