Windows 7-es gép indítás közben lefagy (? ). Miért? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Előre is elnézést a kérdésért, de nagyon nem értek az ilyenekhez. Nemrég kaptam új gépet, ezen Windows 7 van (eddig XPt használtam). Legelőször minden rendben volt, de aztán a következő bekapcsolásnál a gép a "Single-Channel Memory Mode" felírat kihozása után egyszerűen összefagy vagy nem is tudom, nem megy tovább... Egy ideig néztem majd lekapcsoltam az áramot, és vissza (a rendes kikapcsolás gombra nem reagált) megpróbáltam újra beindítani a gépet, simán ment tovább, és rendesen működik. De minden bekapcsoláskor el kell játszanom ezt a kis procedúrát, hogy beinduljon. Mi lehet a probléma? :S2011. dec. 19. 00:28
1/1 anonim válasza:
Nézd meg, nincs-e bedugva egy külső winchestrer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!