Windows 7 ről windows xp szeretném telepíteni és nem írja ki ujraindítás után, hogy cd rom ról való indítás?
Figyelt kérdés
Most windows 7 em van és vissza szeretném tenni az xp-t de nem írja nekem újraindítás után ,hogy cd rom ról való indítás hiába benne van a cd?
Mit kell megnyomni vagy mit kell csinálni,hogy települjön az xp?
Előre is köszönöm!
2011. dec. 11. 10:39
1/3 anonim válasza:
Bios boot menüben elsö helyre kell beállítani a cd-ről bootolást.
Mikor indul a gép nyomogasd a DELETE-t vagy F2-t gombot attól függ milyen biosod van.
2/3 anonim válasza:
bootoláskor(bekapcsoláskor)ha elég gyors a szemed akkor láthatod hogy az egyik boot képernyő legalján ki lesz írva hogy "boot from" vagy "boot menu".Legtöbbször itt tudod kiválasztani hogy miről akarod bekapcsolni a gépet.ha így sem indul, tudom ajánlani hogy írd ki DVD-re mert én is így voltam Linuxal és DVD-vel már ment.
3/3 A kérdező kommentje:
így sem megy
vagyis nem tudom mit csináljak
Leírnátok részletesebben?
2011. dec. 11. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!