Mennyire tünik kisebbnek egy 19"-os 16:9-es monitor egy 17"-os 4-3-as felbontásuhoz képest?
Jelenleg van egy 17"-os 4:3-as tft monitorom.Csak maga a monitor méretei(keret nélkül,csak a kijelző) szélesség:32.3cm, magasság:24cm
Szertném lecserélni egy 19 vagy 21"-os ledes 16:9-es monitorra.Mennyi a tényleges mérete a kijelzőnek ezeknél a monitoroknál.
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy a 19"-oshoz ledesnél 19W,a 21"-osnál 24W fogyasztás van feltüntetve.
Egy régi 17"-os tft monitornak mennyi lehet a fogysztása? Kiváncsi lennék,h gazdaságosabb e a led,mint a tft.
Akkor azt mondod,hogy elég egy 19"-os?
Én abban voltam,h a nyújtott képernyő miatt kisebbnek fog tűnni a régi monitoromhoz képes.Csak azért,mert ahogy boltban nézegettem elég kicsi,de igazán akkor derül ki,ha berakom a régi helyére.
Akkor a 21"-os meg jóval nagyobb lesz és nehezen fog ráállni a szemem.egy teniszmérkőzést ezekután végig se mernék nézni rajta. :D
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!