Te milyen fajta cd írót használsz?
Figyelt kérdés
ara volnék kiváncsi melyik fajta cd író programot használod,és miért tehát indoklást is irjatok vagy ép menyire meg felelö.2011. dec. 13. 12:51
1/5 A kérdező kommentje:
:D
2011. dec. 13. 12:53
2/5 anonim válasza:
pioneer dvd író és nero microt használok
azért micro(80mega) mert ebben benne van a sima írás és másolás is és a többire nincs szükségem.
3/5 legendavagyok01 válasza:
Ashampoo Burning Studio Free
Ingyen van, magyarul is tud (már ha ez valakinek fontos), ez sem túl nagy méretű /16MB, tudom vannak jóval kisebbek is:) /, még nem rontottam vele lemezt.
4/5 anonim válasza:
Én is Ashampoo-t használok, bár a fizetős verziót ( nem mintha fizettem volna érte). Meg vagyok vele elégedve, csak úgy, mit még pár másik Ashampoo termékkel. Bár, most hogy az előző válaszoló rávilágított, hogy van ingyenes verziója is, lehet átállok arra.
Sok ismerősön a Nero-ra esküszik, de régen nagyon felidegelt az a program - nem tudom már, miért-, ezért tértem át másra...
5/5 anonim válasza:
Én valami pár megás Easy burner vagy valami hasonló nevű cuccot használtam régebben. A 80 megás "micro" meg vicc. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!