1) Hogyan tudom a Hiren's boot cd-vel letörölni az előző operációs rendszert 2) Honnan tudom letölteni a Hiren's boot cd-t? 3) Lehet-e dvd lemezre írni a Hiren's-t és arról végigcsinálni az op-rendszer törlést vagy csak "CD" lemezről működik?
Szia.
Visszafelé :
3. Igen lehet, ha letöltötted és kibontottad akkor a létrejött ISO filét valamilyen ISO mahináló progival pl. ULTRAISO átrakod DVD méretűre és kész. Aztán kiirod és akkor már DVD.
2. [link]
Válaszd ki amelyket szeretnéd (szerintem a legjobb a 9.9, de ez az én véleményem)
1. Elinditod, a boot CD-t megkeresed rajta a Partition Tools-menüpontot. Itt az összes programmal lehet particiót törölni, (kiválasztol egy programot és törlöd azt a particiót amelyken az operációs rendszered van.)
FIGYELJ ODA, MERT A PARTICIÓ TÖRLÉSNÉL MINDEN ADATOD EL FOG VESZNI AMI A PARTICIÓN VOLT.
Sok sikert és ovatosan.
Üdv.
Nem próbáltam :
How to Uninstall Windows XP upgrade in Command Prompt for NTFS drives
1.
Start your computer to Safe Mode with Command Prompt
2.
Type “cd\” press “Enter”.
3.
Now type cd\windows\system32 , press “Enter”
4.
Type “osuninst.exe”, press ENTER.
5.
Now follow onscreen prompts to uninstall XP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!