Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 1) Hogyan tudom a Hiren's...

Htamas11 kérdése:

1) Hogyan tudom a Hiren's boot cd-vel letörölni az előző operációs rendszert 2) Honnan tudom letölteni a Hiren's boot cd-t? 3) Lehet-e dvd lemezre írni a Hiren's-t és arról végigcsinálni az op-rendszer törlést vagy csak "CD" lemezről működik?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 12:27
 1/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Visszafelé :

3. Igen lehet, ha letöltötted és kibontottad akkor a létrejött ISO filét valamilyen ISO mahináló progival pl. ULTRAISO átrakod DVD méretűre és kész. Aztán kiirod és akkor már DVD.

2. [link]

Válaszd ki amelyket szeretnéd (szerintem a legjobb a 9.9, de ez az én véleményem)

1. Elinditod, a boot CD-t megkeresed rajta a Partition Tools-menüpontot. Itt az összes programmal lehet particiót törölni, (kiválasztol egy programot és törlöd azt a particiót amelyken az operációs rendszered van.)

FIGYELJ ODA, MERT A PARTICIÓ TÖRLÉSNÉL MINDEN ADATOD EL FOG VESZNI AMI A PARTICIÓN VOLT.

Sok sikert és ovatosan.

Üdv.

2011. dec. 11. 15:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Ok, az első kettővel nincs gondom, köszi, viszont a 3. kicsit necces az én szitumban, mert ugyanazon a partíción (c meghajtó) van az előző és most általam használt windows xp is. Ez az info már nem fért bele a keretbe a kérdésnél ezért most írom csak. Szóval igen, elkövettem korábban azt a hibát, hogy nem töröltem az előző operációs rendszert és most egy partíción van kettő és a régebbitől szeretnék valahogy megszabadulni..ha ebben is tudsz segíteni vagy bárki nagyon megköszönném.
2011. dec. 11. 16:18
 3/4 coopper ***** válasza:

Nem próbáltam :

[link]

How to Uninstall Windows XP upgrade in Command Prompt for NTFS drives

1.

Start your computer to Safe Mode with Command Prompt

2.

Type “cd\” press “Enter”.

3.

Now type cd\windows\system32 , press “Enter”

4.

Type “osuninst.exe”, press ENTER.

5.

Now follow onscreen prompts to uninstall XP

2011. dec. 11. 16:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg ez is jó lehet, de találtam egy oldalt ami talán biztosan megoldja a dolgot: [link] amennyiben sikerült, és kész vagyok, megírom.
2011. dec. 11. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!