Asztali PC vagy Notebook?
Most készülök venni egy gépet vagy egy Notebook-ot !
De mondjuk való színű, hogy notebook-ot mellet döntök, igazán nekem nem arra kell, hogy játék így, úgy hanem csak internetezni!
Arra vagyok kíváncsi, hogy akinek már volt, van notebookja és csak netezett vele mennyire megbízhatóak ezek mint mondjuk egy PC ?
Mondjuk újan egy olyan 100 ezer Ft ért találok jó Notebook-okat?
én 110.000ért vettem laptopot, viszonylag elég erős (elég sok játék gond nélkül elfut rajta). 100ezerért már lehet kapni jó notebookokat.
de érdemes internetről rendelni, mert ott olcsóbban és nagyobb választékban találsz gépeket:) nem mindegyiknél kell előre utalni, sok helyen lehet fizetni utánvétellel is.
Nem NETbook ra gondolsz véletlenül?
egy notebook=laptop felérhet egy pc szinjéhez
de netbookon ténleg ćsak internetezni tudsz és azst is böngészës alat értsd
ha sokat nem akarsz rá költeni kapsz anyiért mint elsö irta
NETbookot meg 50 ezer alat is akár.
Ha csak internetezésre kell akor netbook .Ha bizonyos szinten más célokra szeretnéd akor ajálom az asztali számÍtógépet .Ha leptopot veszel szerezz be hozzá jó vÍrusÍrtót pl vipre antivÍrust magába tűzfalis.
Tapasztalatból Írok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!