Általános, iskolai képzéseken hogyhogy nem linuxot oktatnak?
Figyelt kérdés
ha csak azt nézem, hogy egy egész iskolába mennyibe kerülhet az XP, és nem váltanak, mert spórolás van, nincs pénz a haladásra, nincs pénz a windows 7-re, miért nem használnak linuxot? mondjuk a kezdetektől fogva?
itt gondolok office használati képzésekre stb.
2011. okt. 12. 20:41
11/15 anonim válasza:
Oktatják is, csak nem a majomképzőben :)
12/15 A kérdező kommentje:
20:53
egyik sem nehezebb a másiknál, ubuntu-windows
2011. okt. 12. 21:39
13/15 A kérdező kommentje:
21:30
nem majomképző az,
az összes iskolában a windowst oktatják azokban az iskolákban, ami nem célirányos informatikát oktat, hanem irodai felhasználást, általános kezelést oktat
nem értem, hogy miért ne lehetne az ingyenes álaternatívát választani, amikor egyik sem bonyolultabb a másiknál
jah, hát igen, valaki jó pénzt zsebretesz, oszt elvan intézve
2011. okt. 12. 21:43
14/15 anonim válasza:
Nálunk a gimiben linux és windows is volt a legtöbb gépen. Rendszerint, ha windows kellett, akkor az a linuxon belül virtuális gépen futott (néhány gépen volt közvetlenül is). A könyvtári gépeken csak linux volt. Azt nem tudom, hogy a sima számítástechnika órákon mit oktattak (nekem ott olyan nem volt), de úgy hallottam, hogy még konzolos linuxot is (egyszer mesélt valaki valami rémtörténetet a konzolos linux témazáróról).
15/15 anonim válasza:
Mi nálunk mindkettőt használjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!