Előzővel értek egyet. Füzet, ceruza és egy színes ceruza készlet. Plusz ha annyi pénzetek van, hogy nem tudjátok mire költeni, akkor vegyél neki egy biciklit. Vagy vidd el kirándulni, és költsd az üzemanyagra és uzsira...
..vagy add nekem. :P
2011. márc. 27. 15:09
6/36 Tinker Bell válasza:
Én már azt is soknak tartom, ha mobiltelefon van náluk, bár ebbe még bele lehet magyarázni néhány dolgot és akkor még el is hiszem. De amikor már a telefon értéke több mint az összes füzetnek és könyvnek amit szeptemberben meg kell venni, már túlzás. Ez is az!
2 osztályos! Ballagásra mit fog kapni? Házat? Gimi ballagásra? Magánrepülőgépet?
MP3 lejátszó és egy olcsó mobiltelefon bőven elég!
2011. márc. 27. 15:09
7/36 anonim válasza:
minek kellenek ezek?:o
2011. márc. 27. 15:11
8/36 anonim válasza:
Számítógépet bőven ráértek venni amikor már gimis lesz, mert a legtöbb tanulni valóhoz szinte már követelmény lesz ha így haladunk... 2. osztályos nem elég komoly még könnyen tönkre teheti meg minden Én 19 évesen is csak ritkán viszem suliba amikor tételt akarunk kidolgozni a lyukas órákon
2011. márc. 27. 15:13
9/36 anonim válasza:
Ha nagyon akarsz valami kütyüt, vegyél neki valami játékkonzolt. Ha még nincs..... Mikor kicsi voltam, sok mindent megkaptam, ami akkor elérhető volt, de volt, amivel a szüleim direkt vártak. Ilyen volt a számítógép is, pedig akkor még nem volt jellemző az internet-hozzáférés... (23 vagyok) Kaptam tetriszt meg tamagochit, meg gyűjtöttem a zsebpénzem és vettem egy nintendót. Kell a kütyü a mai gyerekeknek, de fölösleges veszélynek és függőségnek ne tegyük már ki őket idejekorán... Vegyél neki görkorit meg focilabdát, vmi hordozható nintendót, és annyi.
2011. márc. 27. 15:14
10/36 anonim válasza:
15:09-es! Kimaradt a diploma?! :)))
Akkor már egy Seychelles szigetcsoportot...
Amúgy mi van akkor ha véletlenül leejti? Akkor biztosan kinyiffan, vagy ha leönti......sőt szerintem itt fogjátok elrontani a gyereknevelést és nem fogja megbecsülni a dolgokat (bár nem akarok beleszólni a gyereknevelésbe, csak azért erre is gondolj)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!