Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gyereknek -általános iskola...

Gyereknek -általános iskola 2. osztály- Tablet PC vagy mini laptop?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 15:00
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Nézd!

Nem kell minket ennyire komolyan venni, csak vicceltünk...

Bár meg kell mondjam, ha tényleg csak oktatóprogramok lennének rajta akkor még lenne is értelme a dolognak, főleg azért mert akkor legalább nem a te rendszeredet borítja meg, ha esetleg úgy alakul...de azért valljuk be őszintén, hogy milyen a gyerek? Szeret játszani... és általában ott kezdődnek a problémák, hogy ha az a tanulás rovására megy, bár mi nem ismerjük a gyerkőcöt, lehet tényleg ő lesz második Bill Gates csak magyar kiadásban :)))

2011. márc. 27. 17:36
 22/36 anonim válasza:
Megfontolva a későbbi hozzáfűzéseidet: minilaptop. Akkor legalább a gépeléshez is fog valamit konyítani később. :) Meg az tényleg beszerezhető kb. 20 ezerért, tablet PC viszont szerintem kicsit bajosabban.
2011. márc. 28. 00:23
 23/36 anonim válasza:
Persze tablethez is vehető billentyűzet. Plusz pénzért...
2011. márc. 28. 00:25
 24/36 anonim ***** válasza:

Bár nem nagyon ismerem a kettőt, de ha jól tudom a minit le kell tenni az asztalra, a tabletet pedig fogni illik. Szerintem ilyen szempontból egy gyereknek jobb a mini...ráadásul a mini kicsit vastagabb, feltételezhető hogy strapabíróbb is...

Meg még az is eszembe jutott, hogy a minihez több kiegészítőt is tudsz csatlakoztatni, mint a talblethez, sőt talán jobban szervízelhető is (mérete miatt és talán azért is mert az régebb óta van a forgalomban....)

2011. márc. 28. 09:10
 25/36 anonim ***** válasza:
20ezerért nem hiszem hogy egyiket is kapnál,max nagyon lestrappálva. DE én egy 2.nak nem vennék. Ha megkapja előbb utóbb akarja vinni suliba,ott nem vigyáznak rá,ellophatják. Inkább egy görkorit. S az legalább hasznos..
2011. márc. 28. 14:12
 26/36 anonim ***** válasza:
Ja s én 25 éves vagyok,most 2éve kaptam a páromtól az egyetem kezdése miatt lapit. Most ipadra spórolunk... Szép lenne ha majd meglesz..
2011. márc. 28. 14:14
 27/36 A kérdező kommentje:

Létezik kefejezetten gyerekeknek való minilaptop - nem egy márkás, hiperszuper darab, nem véletlenül 20.000.- az ára. Görkorit nem veszek, van roller, bicikli. Hasznát se látom, csak a veszélyét.

Nem vinné el a laptopot az iskolába, nem egy dicsekedős kisgyerek, szófogadó, jó kislány, tudja mi való és mi nem

2011. márc. 28. 18:07
 28/36 anonim ***** válasza:
Ha tényleg van értelme akkor nyugodtan vedd meg bár én először a mini laptopot venném a tablet pc még nekem is kacifántosabb az jó döntés hogy inkább olcsóbb gyerekeknek valót veszel így megtanulja használni meg ha esetleg valami baja lenne nem lenne nagy kár érte ha idősebb lesz akkor vehetsz neki komolyabb cuccot is :)
2011. márc. 28. 18:20
 29/36 anonim ***** válasza:

valami ilyesmi lenne?

[link]

2011. márc. 28. 18:49
 30/36 A kérdező kommentje:
Ilyenre gondoltam: [link]
2011. márc. 28. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!