Gyereknek -általános iskola 2. osztály- Tablet PC vagy mini laptop?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 15:00
31/36 anonim válasza:
Jól néz ki :) ...csak azért arra figyelj, hogy nem minden win-es program fog majd rajta futni (mondtad hogy oktató jellegű progik is lennének rajta)..hát ha szeretnéd hogy őszinte legyek akkor annyit mondanék hogy szerintem max annyira lesz jó ez a gép, hogy a gyerkőc :) megtanulja hogy hogyan vigyázzon egy számítógépre, ne ejtse le, és megtanul rajta pötyögni... stb. De ha azt nézzük egy 2.osnak nem is kell ennél több. Viszont legalább nem kerül 120 ezerbe... esetleg használt notebook-ot még nem néztél persze üzletben nem neten? (mi 10 évvel ezelőtt 22ért olyan laptopot vettünk amihez nyomtató is volt és ment rajta a win 3.1-es :))) persze fekete fehér háttérrel... :)))
32/36 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék neki használtat venni. Ajándék lenne szülinapra és én sem örülnék, ha valaki használt dolgot adna. Esetleg ha már nagyobb lesz és komolyabb gépre lesz szüksége, akkor szóba jöhet egy használt,de akkor nem mint születésnapi ajándék, hanem mint "iskolai felszerelés" :)
2011. márc. 28. 21:53
33/36 anonim válasza:
Aham...lenne még egy kérdésem:
"lehetek én is a "gyerkőcöd"" Nem akarsz örökbe fogadni ?????
XDDDDD
26N
34/36 anonim válasza:
Ez nem is olyan rossz ennyiért.. Ennyiért egy wifis telt nem kapsz meg:) (pl montét)
35/36 A kérdező kommentje:
Kedves 08:29!
Nem biztos, hogy ettől még jó anyád lennék. A gyerekem is biztosan elcserélne néha. :D :D :D
2011. márc. 29. 16:47
36/36 anonim válasza:
Szerintem a gyereken múlik és a pénztárcán. Az én lányom idén kezdi az első osztályt, de már 4 éves korától van saját gépe. Eleinte sűrűn kellett Windowst telepíteni a gépére, de most már fél éve gond nélkül megy a gép. Szerintem laptop lenne az ideális választás, vagy egy asztali gép. Persze olvastam sok véleményt, hogy ceruzát meg ilyesmit, de én úgy gondolom, hogy a kérdés nem erre vonatkozott, és az egyik nem zárja ki a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!