Rettentően kevés hely a C: meghajtón. Megoldás?
Üdv!
A C:\ meghajtó alapból 29,9 GB,de abból csak 3,46 gb szabad hely van wtf?
CCleaner-em van de az nem töröl semmit se.Rendszervisszaállítási pontok létrehozása ki van kapcsolva.Hibernálás ki van kapcsolva.Mindent a D:\-re telepítek.Próbáltam ezt a partition manager-t vagy mit de nem értem hogy kell használni.
Van egy ismerősöm,neki is pont 29,9 GB a max hely a C:\-n de neki a szabad hely 15 GB WTF???
A válaszokat előre is köszönöm!!
Igy, hogy nem tudod mi foglalja a helyet nem tudok mondani semmit. Visszaolvastam, irtad a hibernácios fájlt törölted, a temp mappát törölted, stb.
Lehet egy dvd irás elmentett projekt, egy letöltés ami a helyet foglalja.
Elöször is nézd meg mi foglalja a helyet.
Ehhez jó a SpaceMonger
ami grafikusan megjeleníti a foglalt területet.
Letölteni itt tudod (nem nagy, csak 102.8 KB), a lap alján alulrol a másodikat [link] ,
ezt szed le: SpaceMonger v1.4.0
telepíteni nem kell, portable, csak kicsomagolod a zipböl, és az exe fájlt elindítod, az Open gombra kattintasz, kiválasztod a rendszer meghajtót 'C'-t, és láthatod mi van az adott merevlemezen, particion.
Ha nem találod meg mi foglalja a helyet, készíts egy screenshot-ot és töltsd fel, hogy lássuk.
ha vírus irtó kell akk a comodo dragont ajánlom.. nekem azóta sincs bajom vele:P
am meg már nem azért mondom de 29Gb? nekem van 40Gb-os alap hdd és elvok vele... am ha ennyire idegesít mér nem veszel egy 200Gb-os vinyót? azzal nem lehetne ennyi gondod.
az én gépem se mai gyerek de amit leírtál szerintem egy ddr1-es pc-múzemumba való lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!