Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rettentően kevés hely a C:...

Rettentően kevés hely a C: meghajtón. Megoldás?

Figyelt kérdés

Üdv!

A C:\ meghajtó alapból 29,9 GB,de abból csak 3,46 gb szabad hely van wtf?

CCleaner-em van de az nem töröl semmit se.Rendszervisszaállítási pontok létrehozása ki van kapcsolva.Hibernálás ki van kapcsolva.Mindent a D:\-re telepítek.Próbáltam ezt a partition manager-t vagy mit de nem értem hogy kell használni.

Van egy ismerősöm,neki is pont 29,9 GB a max hely a C:\-n de neki a szabad hely 15 GB WTF???

A válaszokat előre is köszönöm!!

2011. szept. 26. 14:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Kaspersky. Én nem használok ingyenes szart, de ha jól tudom, avast is egy ingyenes "vírusírtó" program...
2011. szept. 28. 14:17
 12/29 A kérdező kommentje:
Akkor bizony rosszul tudod
2011. szept. 28. 17:02
 13/29 anonim ***** válasza:
de van ingyenes verzója.. a legjobb a kapersky aki megteheti megveszi...
2011. szept. 29. 15:57
 14/29 A kérdező kommentje:
Nekem pont nem az ingyenes van meg mivel volt egy kis pénzem...
2011. szept. 29. 16:10
 15/29 A kérdező kommentje:

De kérlek térjünk már vissza a kérdéshez!

A C:\ meghajtó alapból 29,9 GB,de abból csak 3,46 gb szabad hely van wtf?

CCleaner-em van de az nem töröl semmit se.Rendszervisszaállítási pontok létrehozása ki van kapcsolva.Hibernálás ki van kapcsolva.Mindent a D:\-re telepítek.Próbáltam ezt a partition manager-t vagy mit de nem értem hogy kell használni.

Van egy ismerősöm,neki is pont 29,9 GB a max hely a C:\-n de neki a szabad hely 15 GB WTF???

A válaszokat előre is köszönöm!!

2011. szept. 29. 18:35
 16/29 anonim ***** válasza:

Akkor most mindegyik fióknál csináld meg ezt:

Bemész ide: C:\Documents and Settings\[felhasználói fiók]\Local Settings(el van rejtve)\Temp

Ebből a mappából mindegyik fióknál törölj mindent. Ezek csak ideiglenes fájlok hogy ne kelljen újra letölteni egy oldal tartalmát szal ha ott törölsz bármit annak nem lesz gondja.

2011. okt. 1. 08:09
 17/29 anonim ***** válasza:
milyen windows-od van? ha nem xp akkor azért foglal sok helyet szerintem
2011. okt. 1. 11:15
 18/29 A kérdező kommentje:

Csak 1 fiók van.Amik vannak a Documents and Settings-ben azokat meg nem lehet kitörölni...

És Windows XP-m van.

2011. okt. 1. 12:17
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam hogy a Documents and Settingset töröld...

Menj be abba a fiókba és ott a Local Settings mappában ami ugyebár rejtett a Temp mappába mássz bele és mindent törölj onnan.

2011. okt. 1. 12:39
 20/29 A kérdező kommentje:
A temp mappa tartalmát rendszeresen törlöm.De a Documents and Settings-ben vannak régi fiókok azokat hogy lehet kitörölni?
2011. okt. 1. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!