Rettentően kevés hely a C: meghajtón. Megoldás?
Üdv!
A C:\ meghajtó alapból 29,9 GB,de abból csak 3,46 gb szabad hely van wtf?
CCleaner-em van de az nem töröl semmit se.Rendszervisszaállítási pontok létrehozása ki van kapcsolva.Hibernálás ki van kapcsolva.Mindent a D:\-re telepítek.Próbáltam ezt a partition manager-t vagy mit de nem értem hogy kell használni.
Van egy ismerősöm,neki is pont 29,9 GB a max hely a C:\-n de neki a szabad hely 15 GB WTF???
A válaszokat előre is köszönöm!!
De kérlek térjünk már vissza a kérdéshez!
A C:\ meghajtó alapból 29,9 GB,de abból csak 3,46 gb szabad hely van wtf?
CCleaner-em van de az nem töröl semmit se.Rendszervisszaállítási pontok létrehozása ki van kapcsolva.Hibernálás ki van kapcsolva.Mindent a D:\-re telepítek.Próbáltam ezt a partition manager-t vagy mit de nem értem hogy kell használni.
Van egy ismerősöm,neki is pont 29,9 GB a max hely a C:\-n de neki a szabad hely 15 GB WTF???
A válaszokat előre is köszönöm!!
Akkor most mindegyik fióknál csináld meg ezt:
Bemész ide: C:\Documents and Settings\[felhasználói fiók]\Local Settings(el van rejtve)\Temp
Ebből a mappából mindegyik fióknál törölj mindent. Ezek csak ideiglenes fájlok hogy ne kelljen újra letölteni egy oldal tartalmát szal ha ott törölsz bármit annak nem lesz gondja.
Csak 1 fiók van.Amik vannak a Documents and Settings-ben azokat meg nem lehet kitörölni...
És Windows XP-m van.
Nem azt írtam hogy a Documents and Settingset töröld...
Menj be abba a fiókba és ott a Local Settings mappában ami ugyebár rejtett a Temp mappába mássz bele és mindent törölj onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!