Mit tehetek? Letiltották a G-mail fiókomat! :- (
Figyelt kérdés
Ma megakartam nézni a G-mailomat és ezt írta: Nem tudsz majd bejelentkezni ebbe a fiókba, és rajta keresztül nem férhetsz hozzá a Google egyik termékéhez vagy szolgáltatásához sem. Nem felelsz meg a Google Fiók használatához szükséges életkori követelményeknek. Ezt a fiókot 29 nap múlva töröljük, kivéve ha helytelen születési dátumot adtál meg, és igazolod, hogy betöltötted 13. életévedet.
Több mint 5 éve használom ezt a fiókot, nagy megelégedettségemre és nem értem most mi ez. Az életkorom nem változott! :-)
Felajánl egy egyszeri 0,30 USDs tranzakciót a számlámról.....nagyon durva, ja és egy angol, hosszú megállapodást!!! Mit tehetek, rengeteg, adat, cím van, amit legalább megszeretnék menteni.
Köszönöm előre is, aki segít!!!
2011. szept. 4. 12:34
21/22 A kérdező kommentje:
Ebben az a szép, hogy egyik linket sem tudom használni, nem enged tovább, ugyanis mindig azt írja, hogy levagyok tiltva!!!!!! :-(
2011. szept. 7. 09:46
22/22 anonim válasza:
Ezek külső linkek. Próbáld másik böngészővel, vagy töröld a sütiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!