Mit tehetek? Letiltották a G-mail fiókomat! :- (
Ma megakartam nézni a G-mailomat és ezt írta: Nem tudsz majd bejelentkezni ebbe a fiókba, és rajta keresztül nem férhetsz hozzá a Google egyik termékéhez vagy szolgáltatásához sem. Nem felelsz meg a Google Fiók használatához szükséges életkori követelményeknek. Ezt a fiókot 29 nap múlva töröljük, kivéve ha helytelen születési dátumot adtál meg, és igazolod, hogy betöltötted 13. életévedet.
Több mint 5 éve használom ezt a fiókot, nagy megelégedettségemre és nem értem most mi ez. Az életkorom nem változott! :-)
Felajánl egy egyszeri 0,30 USDs tranzakciót a számlámról.....nagyon durva, ja és egy angol, hosszú megállapodást!!! Mit tehetek, rengeteg, adat, cím van, amit legalább megszeretnék menteni.
Köszönöm előre is, aki segít!!!
Csak hogy tiszta legyen.
Írtam nekik ezt a választ kaptam:
Köszönjük, hogy kitöltötte a fiók-helyreállítási űrlapot. Tudjuk, hogy kellemetlenül érintheti a fiókjához való hozzáférés elvesztése, ezért segíteni szeretnénk.
A Google-nál komolyan vesszük az adatvédelemhez és a biztonsághoz kapcsolódó kérdéseket. A fiókokat csak akkor tudjuk ismét átadni, ha biztosak lehetünk abban, hogy a jogos tulajdonosaik kapják meg őket. Az Ön által megadott információk alapján sajnos nem tudjuk ellenőrizni, hogy Ön-e a fiók tulajdonosa. Annak érdekében, hogy ne veszélyeztessük az adatok biztonságát, jelenleg nem adhatjuk vissza Önnek a fiókot.
Ha tud szolgálni olyan további információkkal, amelyek bizonyítják tulajdonjogát, keresse fel a [link] oldalt, és küldjön el egy új, a lehető legpontosabb adatokat tartalmazó kérelmet. Ha bizonyos dátumokra nem emlékszik pontosan, adjon meg hozzávetőleges dátumokat.
A regisztrációnál a Google nem kér túl sok személyes információt, így nincs sok lehetőségünk annak ellenőrzésére, hogy valóban az Öné-e egy fiók. Annak ellenőrzéséhez, hogy valóban Ön a fiók tulajdonosa, a helyreállítási eljárás során bizonyos részletekre vagyunk kíváncsiak. Személyazonosító okmányokat nem fogadunk el a fiók-tulajdonjog igazolására, mert ezt nem tekintjük biztonságos módszernek. Ezzel az irányelvünkkel kapcsolatban további információt a [link] oldalon talál.
Ha nem tudja megadni a fiók helyreállításához szükséges adatokat, vagy ha új fiókot szeretne létrehozni, keresse fel a [link] webhelyet.
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, és köszönjük együttműködését és megértését.
Tisztelettel:
a Google Fiók-helyreállítási csapat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!