Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Letiltották a...

Mit tehetek? Letiltották a G-mail fiókomat! :- (

Figyelt kérdés

Ma megakartam nézni a G-mailomat és ezt írta: Nem tudsz majd bejelentkezni ebbe a fiókba, és rajta keresztül nem férhetsz hozzá a Google egyik termékéhez vagy szolgáltatásához sem. Nem felelsz meg a Google Fiók használatához szükséges életkori követelményeknek. Ezt a fiókot 29 nap múlva töröljük, kivéve ha helytelen születési dátumot adtál meg, és igazolod, hogy betöltötted 13. életévedet.

Több mint 5 éve használom ezt a fiókot, nagy megelégedettségemre és nem értem most mi ez. Az életkorom nem változott! :-)

Felajánl egy egyszeri 0,30 USDs tranzakciót a számlámról.....nagyon durva, ja és egy angol, hosszú megállapodást!!! Mit tehetek, rengeteg, adat, cím van, amit legalább megszeretnék menteni.

Köszönöm előre is, aki segít!!!

2011. szept. 4. 12:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmit megváltoztatni, se jelszót,sem semmit, mert nem enged be a fiókba, ugyanis letiltották.....
2011. szept. 6. 12:38
 12/22 anonim válasza:
akkor ne legyen e-mailod... vs csinálj pl hotmailt vagy ilyesmi.,, nem kell hozzá agysebésznek lenni :PP
2011. szept. 6. 12:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Második email-postafiókot nem adtál meg? Ilyenkor oda szoktak átirányítani mindent.
2011. szept. 6. 12:49
 14/22 A kérdező kommentje:
Ahhoz sem kell agysebésznek lenni, hogy azzal, ha csinálok egy másik emailt az 5 évnyi cucc nem lesz meg.......
2011. szept. 6. 13:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Jól értem, az a probléma, hogy sokallod azt a harminc centet?
2011. szept. 6. 13:42
 16/22 anonim ***** válasza:

[link]

Csak hogy tiszta legyen.

2011. szept. 6. 13:43
 17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, de fejből is ment nagyjából, nem az összeggel van bajom, hanem azzal, hogy kiadom a számlaszámomat, ráadásul úgy, hogy semmit nem tettem...csak használtam a fiókomat
2011. szept. 6. 14:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Esetleg személyivel megpróbálhatod igazolni.
2011. szept. 6. 14:26
 19/22 c:\ ***** válasza:
Nem olyan régen egyébként nekem is feltörték a gmail fiókomat, de el tudtam intézni a gmail-es emberkékkel. Mindenképpen írjál nekik, hogy mi a helyzet, aztán majd mondanak valamit. Persze egy kis angol tudás nem árt hozzá.
2011. szept. 6. 22:45
 20/22 A kérdező kommentje:

Írtam nekik ezt a választ kaptam:

Köszönjük, hogy kitöltötte a fiók-helyreállítási űrlapot. Tudjuk, hogy kellemetlenül érintheti a fiókjához való hozzáférés elvesztése, ezért segíteni szeretnénk.

A Google-nál komolyan vesszük az adatvédelemhez és a biztonsághoz kapcsolódó kérdéseket. A fiókokat csak akkor tudjuk ismét átadni, ha biztosak lehetünk abban, hogy a jogos tulajdonosaik kapják meg őket. Az Ön által megadott információk alapján sajnos nem tudjuk ellenőrizni, hogy Ön-e a fiók tulajdonosa. Annak érdekében, hogy ne veszélyeztessük az adatok biztonságát, jelenleg nem adhatjuk vissza Önnek a fiókot.

Ha tud szolgálni olyan további információkkal, amelyek bizonyítják tulajdonjogát, keresse fel a [link] oldalt, és küldjön el egy új, a lehető legpontosabb adatokat tartalmazó kérelmet. Ha bizonyos dátumokra nem emlékszik pontosan, adjon meg hozzávetőleges dátumokat.

A regisztrációnál a Google nem kér túl sok személyes információt, így nincs sok lehetőségünk annak ellenőrzésére, hogy valóban az Öné-e egy fiók. Annak ellenőrzéséhez, hogy valóban Ön a fiók tulajdonosa, a helyreállítási eljárás során bizonyos részletekre vagyunk kíváncsiak. Személyazonosító okmányokat nem fogadunk el a fiók-tulajdonjog igazolására, mert ezt nem tekintjük biztonságos módszernek. Ezzel az irányelvünkkel kapcsolatban további információt a [link] oldalon talál.

Ha nem tudja megadni a fiók helyreállításához szükséges adatokat, vagy ha új fiókot szeretne létrehozni, keresse fel a [link] webhelyet.

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, és köszönjük együttműködését és megértését.

Tisztelettel:

a Google Fiók-helyreállítási csapat

2011. szept. 7. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!