Mit tehetek? Letiltották a G-mail fiókomat! :- (
Ma megakartam nézni a G-mailomat és ezt írta: Nem tudsz majd bejelentkezni ebbe a fiókba, és rajta keresztül nem férhetsz hozzá a Google egyik termékéhez vagy szolgáltatásához sem. Nem felelsz meg a Google Fiók használatához szükséges életkori követelményeknek. Ezt a fiókot 29 nap múlva töröljük, kivéve ha helytelen születési dátumot adtál meg, és igazolod, hogy betöltötted 13. életévedet.
Több mint 5 éve használom ezt a fiókot, nagy megelégedettségemre és nem értem most mi ez. Az életkorom nem változott! :-)
Felajánl egy egyszeri 0,30 USDs tranzakciót a számlámról.....nagyon durva, ja és egy angol, hosszú megállapodást!!! Mit tehetek, rengeteg, adat, cím van, amit legalább megszeretnék menteni.
Köszönöm előre is, aki segít!!!
Ha nem enged be, akkor nem tudom átállítani!!!!! Ahogyan írtam is több mint 5 éve használom, 30 fölött vagyok és nem állítottam át semmit.
0,30 USD ellenében oldja fel!!!!
Örök tanulság, ha hamis életkort adsz meg, akkor legalább ne azt állítsd be, hogy 3 éves vagy.
Esetleg írj nekik egy megbánó hangvételű levelet, hátha éppen jó kedvében találsz ott valakit és ezúttal legalább egy 13 év feletti életkort adj meg.
Szerintem ez spam, sok éve van Gmail-es postafiókom, d ilyenről még nem hallottam. Accountod van hozzá? Bejelentkezési oldalon (de a biztonságin!) [link] alul kis kék sor: Nem fér hozzá a fiókjához? Itt problémamegoldási tippek. De a legfontosabb: azonnali jelszó-váltás! Valószínűleg feltörték és lopták az adataidat, IRÁNI gazemberek akcióitól hangos botrány van.
Kedves c:/,
ahogy írtam már 5 éve van meg a fiókom és nem változtattam semmit, egyszerűen egyik napról a másikra letiltották....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!