Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopot vagy netbookot...

Laptopot vagy netbookot szeretnék vásárolni? Részletre hol kapok a legolcsóbban?

Figyelt kérdés

sajnos nem tudom megnézni online az akciós újságokat, felénk pedig nem hoznak. ha havi 5-7E-ért lehetne laptopot venni (mondjuk 12havi törlesztőre), az jó lenne! vagy netbook havi 4-5E-ért!

az euronicsban akciós ausust ne mondjátok, ma majdnem megvettem, mire közölték, hogy nincs rajta op.rendszer, és mivel nincs külső meghajtóm, nem is tudok rátenni:S

2011. szept. 2. 14:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

igen, én is abból voltam kiindulva, hogy oda volt írva, hogy MeeGo op.rendszerrel...:S

és a Windows telepítés se lenne probléma, ha lehetne pendriveról

de akkor ezek szerint nagyon átvertek, még jó, hogy nem vettük meg....:S

De lehet, visszaviszem nagybátyámat az üzletbe, ő nagyon ért a gépekhez, neki magyarázzák meg...:) Ha hülyének nézik, még le is pofozza a delikvenst...:S

2011. szept. 2. 16:07
 12/12 A kérdező kommentje:

valaki tudna mutatni akkor olyan nagyon alap gépet, amit meg lehet venni részletre 10-12 hónapra, havi 6-7E-ért?

tényleg csak netezni meg jegyzeteket írni kellene

2011. szept. 2. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!