Ez igy mennyire jó gép?
gépház:coolermaster rc-430-kwn1 elite 430
alaplap:asrock z68 pro 3
processzor:intel core i5-2310 2-90 ghz 1155 box
memoria:kingmax 8192mb ddr3 1333mhz kit
videokártya:sapphrine 11179-09-20g hd6870 16 b gddr5 pcie
merevlemez:samsung 500gb f3 7200 rpm 16 mb sata 2 hd502hj
optikai egység:nec ad-7260s
tápegység:chieftec ctg-500-80pb 500w
Egy z68-as alaplapba vétek olyan processzort rakni ami nem k-s végződésű. Azaz ami nem tuningolható. Ezért prociban inkább egy ilyet ajánlanék: [link]
Videókártyával, meg egy ilyennel jobban járnál:
Tápnál meg személyszerint én vagy többet áldoznék rá, vagy ezt választanám: [link]
400w bőven elég ehhez a konfighoz, még tuningolva is.
A processzor amit írtam, az igen nagyobb teljesítményű. S a későbbiekben még nagyon jól tuningolható is egy jobb hűtővel. Amit Te néztél ki azt nem lehet sehogy tuningolni.
A videókártya szintén nagyobb teljesítményű, amit én írtam.
A táp meg igazából mindegy, az csak egy személyes vélemény volt. Van aki chieftec-re esküszik, és van aki fsp-re. Én az utóbbi vagyok. :) Veheted a chieftecet is ha úgy gondolod.
Figyu, ha már z68 chipkészletű alaplapot veszel, akkor vegyél olyan procit amit ki is tudsz benne használni a későbbiekben. Tehát azt mindenképpen jobban megéri.
Videókártyában az is jó amit te választottál elsőre, csak picit gyengébb. Ettől függetlenül fognak rajta futni a mai játékok, csak lehet, hogy nem full-on.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!