Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

nem szeretném le írni megint mi a gond, mivel ki írtam már tegnap.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

meg vártam azt a 1 napot amit a szerelő mondott, de ugyan olyan gyors mint az 500-as internetem volt. komolyan, mint ha semmi se változott volna.

gondoltam magamba, majd 120MB/s-el fogok tölteni! milyen fa@za lesz, ja persze.

ja és legfőképp azért változtattam 500-asrol gigabitre, mert 7 készüléket a 500-ason néha néha szóval nem mindig, de úgy be lassul az egész, hogy szinte használhatatlan!

a szerelő gyerek mondta hogy a gigabittel megoldódik ne félj! de ugyan úgy tapasztaltam a lassulást! hogy nyúljon meg a nyaka!!

a létöltésről képet is készítettem. szerintetek, ilyen letöltést kéne produkálni egy gigabites internetnek?

[link]

a gépem a modem és a kábel is meg van, hogy normálisan működjön a gigabit.

oké Vodafone ügyfél-szolgálatnak kéne magyarázni, amit meg is teszek holnap személyesen! de higgyétek el, hogy ezek hiába dolgoznak ott,semmihez se értenek.

tegnap 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:

A letöltést ne vedd alapul, mert több ok miatt is lehet lassú:

- A szerver egyszerűen ennyit bír.

- A háttértár amire letöltöd ennyit bír. Nagyjából ez egy 5400 RPM-es HDD csúcsa, a 7200-asnak 100 körül van, de ez is csak akkor igaz, ha szekvenciálisan írsz, ha össze-vissza akkor nem.

- Valamelyik köztes eszköz a hálózatodon ennyit tud. Közvetlenül a szolgáltató végberendezésébe dugd a kábelt és úgy próbáld meg.

- Más is használja a netet, a mérés idejére ne csatlakozzon más eszköz és a gépeden se menjen más alkalmazás.

Nekem Digi 1000-es van és 950 Mbitet bármikor kimérek.

tegnap 18:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyjából ez egy 5400 RPM-es HDD csúcsa, a 7200-asnak 100 körül van

m.2 nvmie 512 gb ssd-m van.

Közvetlenül a szolgáltató végberendezésébe dugd a kábelt és úgy próbáld meg.

abba van.

Más is használja a netet, a mérés idejére ne csatlakozzon más eszköz és a gépeden se menjen más alkalmazás.

igen mások is használják a netet, 5 személy. de a szolgáltató mikor ezt be szerelte, azt mondta hogy a gigabit internetnek ez meg se kottyan.

speedtest

[link]

ilyet mértem a 500-as internetemnél is. érdekes.

tegnap 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebből úgy tűnik, hogy szolgáltatói probléma lesz itt. A feltöltési sebesség különösen alacsonynak tűnik.

Reklamáld meg a szolgáltatónál.

Ha azt mondják, ennyit tudnak, akkor kérd a szerződés visszamódosítását és a már befizetett összeg jóváírását.

Ha azt mondják, hogy teljesítik a minimum feltételeket, akkor azt kérd, hogy díjmentesen válthass vissza a korábbi csomagra, mert az mégsem járja, hogy ugyanazért a szolgáltatásért többet fizetsz.

Ha megpróbálnak lerázni, akkor mérj rendszeresen és talán egy hatósági eljárást (NMHH?) is megérhet a dolog.

ma 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!