Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Videókártyának mi baja lehet?

Videókártyának mi baja lehet?

Figyelt kérdés

Helo!

Vettem 1 hete egy geforce 9800 GT beletettem a gépembe elindult meg minden nemtudtam hozzá drivert telepíteni utána egy ujraindítás után nemtöltött be a Windows nemsegített rajta az újratelepítés sem meg semmi azután raktam bele ma egy 9600 GT és már most drivert raktam fel meg minden sőtt még GTA 4el is játszottam utánna kimentem és mire visszajöttem kivolt kapcsolva a gépem és nemsikerült bekapcsolni, mert ismét nemtölt be a Windows(Windows 7) csak kiírja, hogy Windows indítás és fél óráig néztem utána meguntam!Újratelepíteni sem lehet mert akkor kidob egy fekete képrnyőt és ennyi!

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. aug. 26. 22:06
1 2
 11/18 reptoid tudós 2 ***** válasza:
Akkor vagy alaplap, vagy táp, vidd el szervizbe a gépet!
2011. aug. 27. 14:46
 12/18 A kérdező kommentje:
NA most kértem egyik haveromtól kölcsön tápot a gépembe és azzal sem indult el úgyhogy szerintem maradt az alaplap hiba!De ezt nemértem, hogy akkor a másik videókártyával miért működik :( na nembaj szerintem veszek egy új alaplapot!De annak örülnék ha ezt valaki megmagyarázná!
2011. aug. 27. 15:51
 13/18 reptoid tudós 2 ***** válasza:

VIDD MÁR EL SZERVIZBE!

Főleg ha még garanciás, kicserélik, és ingyen lesz.

2011. aug. 27. 16:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Az utiköltség többet ér mint a videókártya szóval ha csak szervizelni tudsz akkor szerintem ne írj többet!Ha annyira megérné szervíbe vinni szerinted írtam volna ide?
2011. aug. 27. 16:46
 15/18 reptoid tudós 2 ***** válasza:
Elviszed a szervizbe, kapsz egy vadiújat, eladod 5-10000-ért, behozza az útiköltséget bőven.
2011. aug. 27. 17:02
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát alapból 8000 ez az alaplap újonnan!És hibásként is ellehet adni olyan 3000 euért neméri meg :(
2011. aug. 27. 17:39
 17/18 reptoid tudós 2 ***** válasza:
Ha el tudod adni 3000 euróért hibásan, simán add el!
2011. aug. 27. 18:25
 18/18 Kiss Hunor03 válasza:
Nem lehet hogy az a kábel ami a vidikaridat táplálja az egy kicsit rossz úgy értem hogy megtört valahol vagy érintkezés hibás ? Nekem egy 980se/u3s3 alapom volt es nekem is hasonlot muvelt de ujraindita utan jo lett.minde am a biossal volt baj 1.60-ról vissza kellett tenni 1.50-re
2015. aug. 5. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!